ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ

Λήξη συναγερμου για Ιμπάρμπο, αμφίβολος ο Λεντέσμα

Δεν είναι σοβαρό το χτύπημα του Βίκτορ Ιμπάρμπο στο γόνατο, κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης. Αμφίβολη η παρουσία του Κριστιάν Λεντέσμα στο ματς με τον Αγιαξ, λόγω στομαχικών διαταραχών.

Λήξη συναγερμου για Ιμπάρμπο, αμφίβολος ο Λεντέσμα

Μπορεί, αρχικά, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να τα… χρειάστηκαν με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, αλλά φαίνεται πως το χτύπημά του, κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, δεν ειναι σοβαρό. Ο Κολομβιανός φορ χτύπησε στο γόνατο, πέφτοντας, μάλιστα, μόνος του, έπειτα από ένα σπριντ που έκανε και παραπάτησε.

Το γόνατο γδάρθηκε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αιμάτωμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προπόνηση, αλλά δίχως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Αντίθετα, αμφίβολη είναι η παρουσία του Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός έχει στομαχικές διαταραχές από το πρωί και του έχουν χορηγηθεί φάρμακα για να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Αν αύριο είναι καλά θα παίξει εναντίον του Αγιαξ. Αυτή τη στγμή, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.737 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Γιώργο Κουτρουμπή, έχει μικροενοχλήσεις στον δικέφαλο, αλλά αυτές δεν θα του στερήσουν τη συμμετοχή του το βράδυ της Πέμπτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.