ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μεγαλύτερη ποιότητα στους ψηλούς

Μιλουτίνοφ, Μπιρτς, Αγράβανης κάνουν ένα Σίνγκλετον;

Μεγαλύτερη ποιότητα στους ψηλούς

Διαβάζουμε πως ο Κρις Σίνγκλετον στο φιλικό με την Κύμη έδειξε ότι θέλει ακόμα δουλειά για να ενταχθεί πλήρως στο πρόγραμμα. Ο Αμερικανός με την ταχύτητα και το καλό του μακρινό σουτ αναμένεται να «δέσει» με τον Τζέιμς Γκιστ και να προσφέρουν στον προπονητή ένα εξαιρετικά αθλητικά δίδυμο που τόσο έλειψε πέρσι.

Μαζί με Μπουρούση, Νίκολς, Φώτση θεωρητικά υπερέχουν έναντι Πρίντεζη, Γιανγκ, Αγράβανη, Μπιρτς, Μιλουτίνοφ. Ο πρώτος είναι βαρόμετρο (μετά τον Σπανούλη) του βασικού αντιπάλου, πραγματοποίησε  μεγάλους τελικούς αλλά μην ξεχνάμε ότι δεν είχε τον Γκιστ να τον μαρκάρει (είχε «ανέβει» στο «5»)  κι έτσι ο Συριανός βρήκε και τα έκανε.

Οι Γιανγκ-Μπιρτς πηδούν ψηλά, έχουν καλή σωματοδομή (ιδίως ο πρώτος) αλλά τους αποκαλείς και άτεχνους, ενώ Αγράβανης, Μιλουτίνοφ είναι ρολίστες ασχέτως αν ο μικρός έδειξε καλά στοιχεία στους τελικους, σκοράροντας και κάποια τυχερά σουτ. Έχουμε την εντύπωση ότι τον χειμώνα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θ’ ακούσει πολλά για την απόφασή του να μην ασχοληθεί η ομάδα του με άλλο ψηλό.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...