ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Σε δυο εβδομάδες ο Τελάντερ

Οι υπολογισμοί των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τον Δανό στόπερ.

Σε δυο εβδομάδες ο Τελάντερ

Ο Ράσμους Τελάντερ προπονήθηκε, ξανά, με την ομάδα, μετά τις νέες ενοχλήσεις που είχε στο πέλμα, κάτι που μόνο θετικό είναι για τη συνέχεια. Ο Δανός δεν νιώθει την παραμικρή ενόχληση, πια, και άπαντες εύχονται αυτή τη φορά να μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του.

Αν όλα πάνε καλά και δεν ξαναπονέσει στο ταλαιπωρημένο του πέλμα, ο ξανθομάλλης άσος θα είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης σε περίπου δυο εβδομάδες. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα μπορεί αμέσως να παίξει 90λεπτο.

Αν όλα πάνε βάσει σχεδιασμού, σε περίπου δυο εβδομάδες ο παίκτης θα αρχίσει να παίρνει λεπτά συμμετοχής και σε ένα μήνα θα μπορέσε να παίξει σε ολόκληρο ματς.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 103.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...