ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουλιμπαλί: «Είμαι χαρούμενος!»

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, η οποία συνδυάστηκε και με μια ευρεία νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Κουλιμπαλί: «Είμαι χαρούμενος!»

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, αναφέρθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού, τον κόσμο, αλλά και τη θέση που αρέσκεται να παίζει…

Όσα είπε ο Κουλιμπαλί:

Για το ντεμπούτο του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο μου, σε ένα ωραίο γήπεδο με αρκετούς φιλάθλους. Ήταν ένα έναυσμα για εμένα να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας αν και υπήρξε αρκετός ήλιος και ζέστη».

Για το αν το ματς έγινε ευκολότερο μετά την αποβολή: «Σίγουρα είναι πιο εύκολο όταν παίζεις απέναντι σε δέκα, αλλά και πριν την αποβολή είχαμε την υπεροχή και απλά δεν είχαμε καταφέρει να τη μετατρέψουμε σε τέρμα. Αναμφισβήτητα όταν παίζεις απέναντι σε δέκα παίκτες, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.658 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν κατάλαβε ότι ο κόσμος ζητούσε πρωτάθλημα: «Καταλαβαίνω μερικές λέξεις στα ελληνικά, δεν καταλαβαίνω καλά ελληνικά αλλά θα έλεγα πως είμαστε φιλόδοξοι, έχουμε όρεξη και θέλουμε να χαρίσουμε στον κόσμο μας ένα πρωτάθλημα, το συγκεκριμένο».

Για το γεγονός ότι παίζει σε πολλές θέσεις: «Κατά βάση θα έλεγα ότι είμαι ένα πολυεργαλείο, αλλά από εκεί και πέρα έχω παίξει σαν αμυντικός χαφ, σαν μπακ αλλά θα πάω όπου μου πει ο προπονητής μου. Έχω παίξει σε διάφορες θέσεις, είμαι επιθετικογενής αλλά μπορώ να παίξω ακόμα και σαν εξτρέμ, όπου μου ζητηθεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.