ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

ΣΠΑΝΙΟ: Η Σοφία Λόρεν τοπλες! (pics)

Πως… εξαφανίστηκε η κόπια της ταινίας που θέλει να ξεχάσει η Σοφία Λόρεν και οι φήμες λένε ότι αγοράστηκε σε εξωφρενική τιμή!

ΣΠΑΝΙΟ: Η Σοφία Λόρεν τοπλες! (pics)

Στη φιλμογραφία της Σοφίας Λόρεν σπάνια αναφέρεται η ταινία «Era Lui… Si!Si«(Αυτός είναι, ναι, ναι). Κι ακόμα πιο σπάνια μπορεί να βρει κανείς αντίτυπό της.

Sofia Loren 07
Όχι στη 5η ταινία της η μετέπειτα διάσημη ιταλίδα σταρ δεν είχε κανένα βασικό ρόλο. Το αντίθετο μάλιστα. Έκανε μερικά περάσματα ως μοντέλο, υποδυόμενη τη νύφη και τηνοδαλίσκη. Το ενδιαφέρον στην υπόθεση αυτή βρίσκεται στην αυτή καθ αυτή την εμφάνιση. Η Λόρεν για πρώτη και τελευταία φορά έδειχνε το πλούσιο στήθος της στο πανί! Βλέποντάς το σήμερα μετά από τόσα χρόνια διαπιστώνει κανείς ότι τύφλα νάχουν οιπλαστικές και η σιλικόνη. Το στήθος είναι πλούσιο. Αυθεντικό.
Sofia Loren 06
Sofia Loren 05
Sofia Loren 04
Μόνο που δεν το απόλαυσαν οι κινηματογραφόφιλοι. Τουλάχιστον σε όλο τον κόσμο. ΣτηνΙταλία οι σκηνές με το μπούστο της Λόρεν κόπηκαν από τη λογοκρισία. Στη Γαλλία πάλι προβλήθηκαν σε όλο τους το μεγαλείο, αλλά η ηθοποιός ήταν άσημη και κανείς δεν έδωσε σημασία στο υποκριτικό της ταλέντo.

Λίγο αργότερα η γνωριμία της με τον μέντορα και σύζυγό της Κάρλο Πόντι απογείωσε την καριέρα της. Και περιέργως η γαλλική κόπια της ταινίας εξαφανίστηκε. Υπάρχει η σεμνή ιταλική έκδοση.

Sofia Loren 02
Κάποιες από τις φωτογραφίες της ταινίας για την διαφημιστική της προβολή στις προθήκεςτων κινηματογράφων διασώθηκαν για να θυμίζουν ότι δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Υπάρχει όμως τέλειο σώμα. Δεν συμφωνείτε;

Ποιος αγόρασε την κόπια; Λέγεται ότι ο Κάρλο Πόντι έδωσε περισσότερα λεφτά κι από ταέσοδα της ταινίας! Μόνο που δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα.

Sofia Loren 03

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.