ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αϊδινιώτης: «Να αποκομίσουν εμπειρία οι αθλητές μας»

Στόχος του Παναθηναϊκού η απόκτηση εμπειριών μέσα από το τουρνουά στη Σουηδία, πάντα όμως με στόχο την καλή εμφάνιση και νίκη, σύμφωνα με τον επικεφαλής ρου τμήματος πυγμαχίας του «τριφυλλιού», Γιάννη Αϊδινιώτη.

Αϊδινιώτης: «Να αποκομίσουν εμπειρία οι αθλητές μας»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αϊδινιώτης στο «panathinaikos1908.gr»:

«Στην παρούσα φάση ο Παναθηναϊκός Α.Ο., μέσω του τουρνουά στη Σουηδία έχει την ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις αγώνων ευρωπαϊκού επιπέδου. Διαθέτουμε μια αγωνιστική ομάδα πολλά υποσχόμενη και πρωτίστως, ο στόχος μας είναι οι αθλητές μας να αποκομίσουν εμπειρίες και εν συνεχεία να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση και νίκες.

Ακολουθεί το ταξίδι στην Κύπρο, όπου θα λάβουμε συμμετοχή στο πρωτάθλημα Παίδων, ενώ αναμένουμε  μια ανοικτή πρόσκληση από το Ντουμπάι.  Επίσης, στο τέλος της χρονιάς θα ταξιδέψουμε στη μακρινή Μελβούρνη, όπου θα μας τιμήσουν και θα πάρουμε μέρος σε διεθνείς αγώνες».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.812 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Θοδωρής Ριτζάκης, που πέρα από αθλητής, εκτελεί και χρέη βοηθού προπονητή, τόνισε στο panathinaikos1908.gr:

«Η ομάδα έχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία μέσα από σκληρή προπόνηση για τη συμμετοχή της στους αγώνες στη Σουηδία και ευελπιστούμε το τμήμα Πυγμαχίας του Συλλόγου μας, να διακριθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στο απώτερο μέλλον να κατακτήσουμε μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις. Εμείς από την πλευρά μας για να το πετύχουμε αυτό, κάνουμε ένα βήμα τη φορά και η συμμετοχή μας στο τουρνουά της Σουηδίας αποτελεί το πρώτο σκαλοπάτι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.