ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Η πρώτη φιλική νίκη…

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού επικράτησε με 3-1 σετ, της Ηλιούπολης, στο πρώτο φιλικό τεστ της σεζόν.

Η πρώτη φιλική νίκη…

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη επικράτησε με 3- σετ της Ηλιούπολης εκτός έδρας, σε φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη χθες το βράδυ. Οι «πράσινες» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας περιόδου, με τις επίσημες υποχρεώσεις να ξεκινούν σε ένα μήνα.

Οι δύο προπονητές (Καζάζης-Λυκογάννη) δε στάθηκαν στο αποτέλεσμα, παρά μόνο αναφέρθηκαν στις δοκιμές που έκαναν στη διάρκεια του αγώνα.

Η λίμπερο του Παναθηναϊκού, Πένυ Ρόγκα, μέσα από το λογαριασμό της στο instagram, έδωσε συγχαρητήρια στις συναθλήτριες της, γι’ αυτή την πρώτη νίκη.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε την ανάρτησή της:

xwris-titlo

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...