ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διέπρεψαν οι «πράσινοι» πυγμάχοι και στη Σουηδία!

Νέες επιτυχίες για το τμήμα Πυγμαχίας του «τριφυλλιού», σε αγώνες που έδωσε στην Σουηδία.

Διέπρεψαν οι «πράσινοι» πυγμάχοι και στη Σουηδία!

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου:

«Την Πέμπτη η Πυγμαχική ομάδα του Παναθηναϊκού Α.Ο. με τον προπονητή Γιάννη Αιδινιώτη και τους συνοδούς Μαίρη Καϊάφα, Χρήστο Τρέμπολ και Βασίλη Καλλέα πήραν μια πρώτη…  γεύση της φιλοξενίας και της οργάνωσης του Πυγμαχικού event που διοργάνωσε η Hammarby.

 Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής έφτασαν στο γήπεδο, όπου ΘΥΡΑ 13 ήταν ήδη εκεί για να εμψυχώσει και να συμπαρασταθεί στους αθλητές μας όπως και επιφανείς Έλληνες Επιχειρηματίες της ομογένειας.

 Κατά την έναρξη, συγκρότημα τυμπανιστών ανέβασε την ένταση για να ακολουθήσουν οι είσοδοι των ομάδων στο γήπεδο υπό τον ήχο των ύμνων τους. Η συνέχεια περιελάμβανε την παρουσίαση των ζευγαριών πάνω στο ρίνγκ.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 Την αυλαία άνοιξε ο μικρός Παρασκευάς Καλλέας που εντυπωσίασε με την τεχνική του κατάρτιση στην πρώτη του διεθνή συμμετοχή. Ακολούθησε ο Γιάννης Κασιδόκωστας σε ένα αγώνα Νέων για γερά νεύρα.

 Παρά την έλλειψη εμπειρίας του,στάθηκε άξια και παλικαρίσια και ο αγώνας κρίθηκε στα σημεία υπέρ του αντιπάλου.

 Ακολούθησε ο Διονύσης Περδικάρης στα 60 κιλά. Υπερτερούσε για 2 γύρους στον αγώνα παίζοντας και τεχνικά και δυνατά αλλά η ολιγωρία στον 3ο γύρο του στοίχισε τον αγώνα.

 Ευχάριστη  έκπληξη αποτέλεσε η εμφάνιση του άπειρου Μανώλη Παπαδόπουλου στα 64 kg σε έναν μαχητικό και ψυχωμένο αγώνα, που λίγη σημασία έχει το αποτέλεσμα.

 Ο Θοδωρής Ριτζάκης στη συνέχεια, πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του. Με συνεχή αποπνικτική πίεση, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην απόφαση των κριτών και με ομόφωνη απόφαση κέρδισε τον αγώνα και τον τίτλο του BEST FIGHTER του Τουρνουά.

opi
14368634_10154579370089801_6142781097065262840_n
14463009_10154579370139801_8831161880944642789_n

Τελευταίος αγωνίστηκε ο Ανδρέας Κατζουράκης. Ο 1ος  πήγε στον αντίπαλο με ελαφρές εντυπώσεις. Ο πρωταθλητής του Συλλόγου μας όμως απέδειξε δεν πήγε στην Σουηδία για να χάσει. Με εντυπωσιακό παιχνίδι στον 2ο και 3ο γύρο, ξεδιπλώνοντας την πολύ καλή τεχνική του, την δύναμη ψυχής και καταστρέφοντας το παιχνίδι του αντιπάλου κέρδισε με ομόφωνη απόφαση και παράλληλα αναδείχτηκε σε BEST BOXER του Τουρνουά!

Ο δάσκαλος Γιάννης Αϊδινιώτης δήλωσε ότι αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος, καθώς οι κόποι της προετοιμασίας, τα έξοδα ενός τέτοιου ταξιδιού, η εμπειρία από μια εξαιρετική διοργάνωση,τον αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...