ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠαναθηναΪκός Superfoods-Μακάμπι FOX Τελ Αβιβ 88-90

Ήττα στο… νήμα

Με την αμυντική του λειτουργία να παρουσιάζει προβλήματα, ο Παναθηναϊκός Superfoods ηττήθηκε από την Μακάμπι FOX Τελ ΑΒίβ με 90-88, στον πρώτο ημιτελικό του Gomlelsky Cup.

Ήττα στο... νήμα

Ντέρμπι από τα… παλιά, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Superfoods και τη Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ, με τους ισραηλινούς να παίρνουν την… εκδίκησή τους, για την ήττα τους από το τριφύλλι, στο ΟΑΚΑ, μία εβδομάδα νωρίτερα, στο πλαίσιο του “Diamonds Are Forever”.

Οι “κίτρινοι” ήταν πιο εύστοχοι στα τελευταία λεπτά, εκμεταλλεύτηκαν την αμυντική αδράνεια της ομάδας του Πεδουλάκη, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό του “Gomelsky Cup”.

Το ματς

Η Μακάμπι ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς-νωρίς (15-8. 27-19), με το τριφύλλι να ισορροπεί στην δεύτερη περίοδο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι έκτοτε.

Με Τζέιμς και Νίκολς να αναλαμβάνουν δράση, οι πράσινοι κατάφεραν να περάσουν μπροστά (από το 34-29 της Μακάμπι) με 40-38, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται σε απόλυτη… ισορροπία (42-42).

Η τρίτη περίοδος, αποτέλεσε μια μάχη ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Τσίρμπες, με τον σέντερ της Μακάμπι να κάνει μεγάλη ζημιά στην ρακέτα του εξάστερου, αναδεικνύοντας ένα μειονέκτημα της ομάδας του Πεδουλάκη, στο οποίο πρέπει να δουλέψει.

Η τελευταία περίοδος, ξεκίνησε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος διατηρούσε συνεχώς το προβάδισμα (πότε με τρεις, πότε με τέσσερις ή πέντε πόντους), ωστόσο έχασε την αμυντική του προσήλωση, με αποτέλεσμα οι Μέκελ και Πνίνι με συνεχόμενα καλάθια έδωσαν εκ νέου προβάδισμα στους “κίτρινους”, με τον Παναθηναϊκό να έχει την μπάλα στην τελευταία επίθεση (2,6”), με τον Μπουρούση να αστοχεί και τη Μακάμπι να παίρνει τη νίκη στο… νήμα.

Τα δεκάλεπτα: 21-27, 42-42, 65-62, 88-90.

pao_27
maccabi_0

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ