ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Τσίπρας: «Θα πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός φέτος;»

Για τον Παναθηναϊκό μίλησε-μεταξύ άλλων-ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο εκδήλωσης του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.

Τσίπρας: «Θα πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός φέτος;»

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου και πριν μιλήσει στο πάνελ, οι καθηγητές του Πανεπιστημίου, Νίκος Αλεξίου και Αλέξανδρος Κιτροέφ, του χάρισαν τα βιβλία τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κιτρόεφ του έδωσε το βιβλίο «Ελλάς Ευρώπη Παναθηναϊκός», γεγονός που χαροποίησε τον Έλληνα πρωθυπουργό, γνωστός για τα «πράσινα» αισθήματά του. Ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τον Κιτροέφ και κατά την αποχώρησή του από το πάνελ, ρώτησε τον καθηγητή: «πώς βλέπεις τα πράγματα φέτος, έχουμε αρκετούς νέους παίκτες», με τον Κιτροέφ να απαντά: «η ομάδα σιγά-σιγά δένει και παίζουν καλύτερα από πέρυσι», με τον κ. Τσίπρα να συνεχίζει: «Τι λες, θα πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός φέτος;», με τον κ. Κιτροέφ να του απαντά πως δε γνωρίζει τι μπορεί να γίνει στο πρωτάθλημα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE