ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Απαγορεύονται τα λάθη…

Απ’ ότι φαίνεται, ούτε φέτος έχεις δικαίωμα να κερδίσεις αν δεν παίξεις καλά. Τι σημαίνει αυτό; Απαγορεύονται τα λάθη. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Απαγορεύονται τα λάθη…

Ο Παναθηναϊκός στραβοπάτησε στο Αγρίνιο, έχασε δύο βαθμούς και από νωρίς-νωρίς, την 3η αγωνιστική (5η για να είμαστε ακριβείς) θα κυνηγάει τους ανταγωνιστές του, στην κούρσα του τίτλου. Τούτη τη φορά βρέθηκε ο βοηθός Λάμπρου, ο οποίος υπέδειξε τον Μπεργκ σε θέση off side, ακυρώνοντας το γκολ που πέτυχε ο Λουντ στη συνέχεια της καθαρής φάσης. Αλλά ξέρω… ας έπαιζες καλά να κέρδιζες.

Και εκεί που όλοι νομίζαμε ότι φέτος θα μπορείς βρε αδερφέ να κερδίσεις ένα ματς χωρίς να είσαι σούπερ, πέσαμε όλοι μαζί από το συννεφάκι… στη σκληρή πραγματικότητα. Ο Παναθηναϊκός του πρώτου μέρους ήταν κακός. Τραγικός. Εντούτοις έπρεπε να προηγείται με 1-0. Συνεπώς, θα μιλούσαμε για ένα τελείως διαφορετικό δεύτερο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι ενδεχομένως να έπαιζαν διαφορετικά, οι «πράσινοι» να έβρισκαν χώρους και να πήγαινε το παιχνίδι σε… μεγάλο σκορ για το τριφύλλι. Αλλά με τα αν, δουλειά δε γίνεται. Γι΄ αυτό και φωνάζει το «τριφύλλι». Διότι του στερήθηκε για μια ακόμη φορά (πρώτη φέτος) η δυνατότητα να κερδίσει και ας μην έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Ο Μπερνάρ χόρευε, ο Άρης κοίταγε και ο Παναθηναϊκός έχει λύσσα για πρωτάθλημα!
Ο Μπερνάρ χόρευε, ο Άρης κοίταγε και ο Παναθηναϊκός έχει λύσσα για πρωτάθλημα! 1.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα όποια λάθη του προπονητή των παικτών, του συστήματος που εφάρμοσε ο Στραματσόνι, πάνε περίπατο. Ή παίρνεις αυτό που δικαιούσαι, ή απλά δε μιλάς. Οι όποιες αναλύσεις για μπάλα που θα ακολουθήσουν, θα είναι εξ’ ορισμού λανθασμένες και θα γίνουν για τους… τύπους.

Η σεζόν είναι μακρά και θα φανεί αν αυτά που είδε όλος ο κόσμος χθες, αποτελούν ανθρώπινα λάθη ή  όχι. Προς το παρόν το πρώτο… ράπισμα το δέχεται ο Παναθηναϊκός και πάλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...