ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με το G/G στο «Turf Moor» (video)

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με το G/G στο «Turf Moor» (video)

Πιο χαλαροί οι ρυθμοί στο σημερινό πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού κουπονιού, με την 5η αγωνιστική της Σούπερλιγκ να ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Ηρακλής. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά ο αγώνας που «κλείνει» την αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα σε Μπέρνλι και Γουότφορντ, όπως και το ματς Νόρκεπινγκ – Τζουργκάρντεν. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, υπενθυμίζεται ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρίες, μια εκ των οποίων είναι η Sportingbet.

Σκοράρουν αμφότερες στο Μπέρνλι

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Μπέρνλι – Γουότφορντ, όπου επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.91. Στο «Turf Moor» πέφτει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Μπέρνλι εναντίον Γουότφορντ, λοιπόν, με τους «κλάρετς» να επιζητούν τη δεύτερη φετινή νίκη τους μετά το 2-0 επί της Λίβερπουλ της 2ης αγωνιστικής. Ακολούθησε (σε επίπεδο Πρέμιερσιπ) ένα σερί δύο εκτός έδρας ηττών (αμφότερες με σκορ 3-0, από Τσέλσι και Λέστερ) και η εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Χαλ. Με βάση τη μέχρι στιγμής εικόνα της, η ομάδα του Σον Ντιτς δείχνει ότι θα αποτελέσει… μέλος της λίστας εκείνων που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Θυμίζουμε ότι η Μπέρνλι έχει ήδη μείνει εκτός της συνέχειας του Λιγκ Καπ, γνωρίζοντας εκτός έδρας αποκλεισμό (στην παράταση) από την κατώτερη Άκριγκτον στο 2ο γύρο. Ξεκινάει από σήμερα να εκτίει την ποινή τεσσάρων αγωνιστικών ο επιθετικός Αντρέ Γκρέι, η οποία του επιβλήθηκε από την FA λόγω απρεπών σχολίων που ανάρτησε σε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, οι Βόουκς και Μπάμφορντ αναμένεται να συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Η Γουότφορντ, από την πλευρά της, θέλει να διευρύνει το σερί των θετικότατων εμφανίσεων των δύο τελευταίων αγωνιστικών, πανηγυρίζοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη της. Οι «χόρνετς» έδειξαν ότι μόνο τυχαίο δεν ήταν το εμφατικό 2-4 επί της Γουέστ Χαμ της 4ης αγωνιστικής, καταφέρνοντας να υποτάξουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη Κυριακή. Βρίσκει, λοιπόν, τα «πατήματά» της η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι, η οποία είχε μπει στη φετινή Πρέμιερσιπ με ένα ατυχές σερί 0-1-2. Εκτός του Λιγκ Καπ έχει μείνει και η Γουότφορντ, που αποκλείστηκε στο 2ο γύρο από την Τζίλιγχαμ (εντός έδρας στην παράταση). Στις χθεσινές δηλώσεις του ο Ματσάρι φάνηκε να υπολογίζει πολύ την Μπέρνλι, σημειώνοντας: «Θα είναι… φτιαγμένοι για νίκη οι αντίπαλοί μας, ειδικά μετά το δικό μας τρίποντο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τους περιμένω επιθετικούς στην αρχή του αγώνα και σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς για εμάς». Σημαντική η απουσία του μπακ Γιάνμαατ, που αποκόμισε τραυματισμό στον ώμο από το ματς με τη Γιουνάιτεντ. Θα πάμε με το G/G.

Το παίρνει εύκολα η Νόρκεπινγκ

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Νόρκεπινγκ – Τζουργκάρντεν, όπου επιλέγουμε το -1 της Νόρκεπινγκ σε απόδοση 2.18 (σε περίπτωση που η Νόρκεπινγκ κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε παίρνετε όλο το ποσό. Εάν η Νόρκεπινγκ κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε). Με τις ταχύτητες στο φουλ η Νόρκεπινγκ απέδρασε με το «διπλό» από την έδρα της Έστερσουντ, επικρατώντας με 2-0. Τέταρτη νίκη στη σειρά, επέκτεινε το αήττητο σερί της στις 18 αγωνιστικές (13-8-0). Από χθες βρέθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης, καθώς η Μάλμε νίκησε τη Χέλσινγκμποργκ και η διαφορά πλέον των δύο είναι στον πόντο με την ομάδα του Γκούσταφσον να έχει φυσικά ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Άντερσον έχει «μεταμφιεστεί» σε ηγέτη της ομάδας και τα κενά που άφησαν οι Νίμαν και Κούγιοβιτς δεν εμφανίζονται μέσα στο γήπεδο. Εντός έδρας πάντως είναι άτρωτη, μετρώντας ρεκόρ 9-2-0, ενώ προέρχεται από τρεις συνεχόμενες επικρατήσεις. Να σημειωθεί, τέλος, ότι στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της πέτυχε από δύο γκολ και πάνω.

Από την άλλη πλευρά η Τζουργκάρντεν παρουσιάστηκε άκρως προβληματική στο ντέρμπι της Στοκχόλμης κόντρα στην ΑΪΚ και γνώρισε δικαιολογημένα την ήττα με 3-0 (εντός έδρας). Ήταν η πρώτη ήττα μετά από τρεις σερί νίκες για το σύνολο του Ντέμπσεϊ, το οποίο παρέμεινε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +6 από τα μπαράζ, ψάχνει ακόμη κάποιους βαθμούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του – χωρίς περιπέτειες – στην Allvenskan. Μακριά από την έδρα της η Τζουργκάρντεν στις τελευταίες εννιά εξόδους της, έχει μόλις μια νίκη, την πιο πρόσφατη κόντρα στην Φάλκενμπεργκ (2-1), ενώ νωρίτερα μέτρησε οκτώ ήττες! Έχει δύσκολο έργο και το γνωρίζει αυτή την αγωνιστική, καθώς δοκιμάζεται στην έδρα της Νόρκεπινγκ, η οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα. Θα πάμε με τον εύκολο «άσσο».

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό για το ΑΕΚ – Ηρακλής (video)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE