ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στο Βίγκο

Μπερίσο: «Τα εντός έδρας ματς κάνουν τη διαφορά…»

Ο προπονητής της Θέλτα, Εντουάρντο Μπερίσο, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Μπερίσο: «Τα εντός έδρας ματς κάνουν τη διαφορά…»

Όσα είπε ο προπονητής της Θέλτα στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν αρκετά σημαντικός ο βαθμός που πήραμε στη Λιέγη, όμως τα εντός έδρας παιχνίδια είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά. Το να κερδίζεις στην έδρα σου είναι πολύ κρίσιμο σε μια διαδικασία ομίλων».

Για τις απουσίες της ομάδας του:

«Η βασική μας ιδέα είναι να προβλέψουμε πράγματα κι όχι να εκθέσουμε τον εαυτό μας σε κανέναν. Συνεπώς όποιος κι αν παίξει θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να κερδίσει η ομάδα».

Για το ότι μετά τον Παναθηναϊκό, η Θέλτα αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα:

«Αντιμετωπίζουμε μια σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα και με τα όπλα μας θέλουμε να επιστρέψουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μέχρι τώρα είναι ένα μεγάλο δώρο και για εμάς και για το κλαμπ και για την πόλη η συμμετοχή μας στο Europa League».

Για τον Παναθηναϊκό είπε:

«Είναι ένας αντίπαλος με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, συνηθισμένοι σε μεγάλα ευρωπαϊκά ματς και μεγάλες διοργανώσεις. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύουμε πως με το ποδόσφαιρό μας μπορούμε να κερδίσουμε τον κάθε αντίπαλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ