ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κριστιάν Λεντέσμα

Λεντέσμα: «Να τους κοιτάξουμε στα μάτια» (Vid)

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτάξει τη Θέλτα στα μάτια, στάθηκε ο Κριστιάν Λεντέσμα, στη συνέντευξη Τύπου.

Λεντέσμα: «Να τους κοιτάξουμε στα μάτια» (Vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Κριστιάν Λεντέσμα:

Τι χρειάζεται για να πάρεις αποτέλεσμα σε τέτοιου είδους ματς:

«Πιστεύω ότι ο αυριανός αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος, αλλά ίσως όχι δυσκολότερος από αυτόν με τον Άγιαξ. Θα πρέπει να βελτιώσουμε αυτά που δεν κάναμε στον πρώτο αγώνα με τον Άγιαξ προκειμένου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δε χάθηκε ο κόσμος με την ήττα στη Αθήνα, αλλά το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο και ανεξάρτητα από το ματς με τον Άγιαξ το θέμα είναι να κάνουμε αυτό που πρέπει αύριο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Πόσο διαφορετικό είναι ένα ματς απέναντι σε μία ισπανική ομάδα;

«Νομίζω ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη Θέλτα κοιτάζοντάς την στα μάτια, όπως προετοιμαστήκαμε μέσα στην εβδομάδα και πάνω απ’ όλα να είμαστε συμπαγείς και γρήγοροι στις αντιδράσεις και τις κινήσεις μας.  Πρώτα απ’ όλα είναι  θέμα ηρεμίας. Ψυχραιμίας πιο σωστά. Και με τον Άγιαξ μετά το 1-1 ενώ είχαμε χρόνο να βελτιώσουμε τα πράγματα, χάσαμε τη ψυχραιμία μας και αυτό θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό για μας στο αυριανό ματς».

Ποιους από τους Λατινοαμερικάνους παίκτες της Θέλτα θεωρεί πιο επικίνδυνους;

«Απέδειξαν όλοι τους την αξία τους και δεν είναι ένας, δύο ή τρεις παίκτες αλλά η ομάδα πως παίζει. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, στηρίζεται στο σύνολο και δεν στηρίζεται μόνο στους Λατινοαμερικάνους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ