ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μόνο νίκες για τις ακαδημίες μπάσκετ (videο)

Όλα τα τμήματα της ακαδημίας μπάσκετ του «τριφυλλιού», νίκησαν στους χθεσινούς αγώνες για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα στα οποία αγωνίζονται.

Μόνο νίκες για τις ακαδημίες μπάσκετ (videο)

Αναλυτικά το ενημερωτικό του Ερασιτέχνη:

Μόνο νίκες σημείωσαν τα τμήματα των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, στους χθεσινούς αγώνες για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα στα οποία αγωνίζονται.

3η Αγωνιστική Α’ ΕΣΚΑ ΕΦΗΒΩΝ

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 64-83

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.323 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
kao

3η Αγωνιστική Α’ ΕΣΚΑ ΠΑΙΔΩΝ

BAC TELEUNICOM – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 65-67

bac

Α’ ΕΣΚΑ ΕΦΗΒΩΝ

ΜΕΛΙΣΣΙΑ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 64-83

Τα δεκάλεπτα:19-10,32-27,49-56,64-83

mel

Α’ ΕΣΚΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 65-67 (60-60 κδ)

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 31-28, 52-41, 60-60 παρ.65-67

Δείτε το καλάθι του Σάββα Γεωργιάδη στη λήξη του χρόνου που χάρισε τη νίκη στους Παίδες του Παναθηναϊκού Α.Ο. στην παράταση, στην έδρα της Ακαδημίας Αθηνών και τους πανηγυρισμούς!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.