ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εγκρίθηκε η κεντρική χορηγία της Basket League

Ο ΕΣΑΚΕ ενέκρινε την πρόταση της στοιχηματικής εταιρείας για την ανάληψη της κεντρικής χορηγίας της Basket League.

Εγκρίθηκε η κεντρική χορηγία της Basket League

Μετά από μια επεισοδιακή συνεδρίαση, ο ΕΣΑΚΕ έδωσε τελικά το «πράσινο φως», απαντώντας θετικά στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας stoiximan.gr όσον αφορά την ανάληψη της κεντρικής χορηγίας της Basket League για την ερχόμενη σεζόν.

Παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ ενέκρινε την προσφορά του νέου χορηγού, ο οποίος θα χρηματοδοτήσει το σύνολο των ομάδων που θα συμμετάσχουν στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος, πλην των «πράσινων», του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ που διατηρούν ως κύριο χορηγό τους τον ΟΠΑΠ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...