ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

«Ήμασταν άτυχοι με τον διαιτητή»

Ο Αντρέα Στραματσόνι, στη συνέντευξη Τύπου της σημερινής αναμέτρησης, επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός αλλά αδικήθηκε από την διαιτησία.

«Ήμασταν άτυχοι με τον διαιτητή»

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας. προετοιμαστήκαμε υπό δύσκολες συνθήκες. Κάθε παίκτης έκανε πολύ καλή προσπάθεια σήμερα. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο όταν χάνεις πολλές ευκαιρίες και δεν «τελειώνεις» τα ματς, κυρίως σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, συμβαίνουν αυτά. Όλοι είδαν ότι ήμασταν άτυχοι. Ήρθαμε για να κερδίσουμε και να προσπαθήσουμε για τη νίκη και αυτό το δείξαμε»

Για τον διαιτητή:«Δεν ξέρω, υποθέτω ότι ήταν πέναλτι και κόκκινη κάρτα γιατί ο παίκτης της Θέλτα έριξε τον Ιμπάρμπο όταν ήταν έτοιμος να σουτάρει. Σίγουρα είναι λάθος. Ίσως να μην ήταν κοντά ο διαιτητής. Επίσης, ο Σίστο πέφτοντας ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι. Άτυχοι και όσον αφορά τον διαιτητή Για μένα είναι σημαντικός ότι ο Παναθηναϊκός μεγαλώνει. Ήρθαμε στην Ισπανία και παίξαμε με αυτό τον τρόπο και αυτή τη νοοτροπία. Ξέρετε ότι δεν είναι εύκολο σε τέτοιο γήπεδο να παίξουμε. Ίσως ήταν η πρώτη φορά που σούταρε ο Γκουιντένι κι όμως έβαλε το γκολ. Πλέον πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης».

Για τον διαιτητή: «Είχαμε πολλούς νέους παίκτες στον πάγκο. Οι Ρίναλντι και Εμποκού, που είχα στον πάγκο, ήταν για να μπουν στις θέσεις των Ιμπάρμπο και Μπεργκ. Η ομάδα ήταν πολύ καλή σήμερα, ο διαιτητής δεν μας έδωσε ένα πέναλτι.Η Θέλτα στην πρώτη της ευκαιρία έβαλε το γκολ. Αν είχαμε σκοράρει θα ήταν διαφορετικά. Δεν νομίζω ότι ήταν η στιγμή για να βάλω κάποιους νεαρούς στο γήπεδο. Έτσι διάβασα το παιχνίδι».

Για τον διαιτητή που είχε καταθέσει στην ιταλική δικαιοσύνη για ματς άλλης ελληνικής ομάδας, για το οποίο είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν: «Για να είμαι ειλικρινής δεν το γνωρίζω»

Για την πρόκριση: «Υπάρχουν έξι αγώνες, είναι πολλοί όπως παίξαμε σήμερα πρέπει να παίξουμε και στα επόμενα ματς. Έτσι θα ετοιμαστούμε και θα παραταχθούμε με τους καλύτερους διαθέσιμους παίκτες. Είναι σημαντικοί οι ευρωπαϊκοί αγώνες. Με τη θελτα ήμασταν καλύτεροι απ’ ότι με τον Άγιαξ. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Αν έδωσε ζωή και ελπίδες στη Θέλτα: ««Μου έδωσε μπράβο. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος απόψε και εμείς έχουμε σεβασμό για τον αντίπαλο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE