ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέλτα-Παναθηναϊκός (20:00, Panathinaikos24.gr, OTE Sport 2)

Για την πρώτη υπέρβαση της χρονιάς

Με ένα θετικό αποτέλεσμα από το «Μπαλαϊδος» θέλει να φύγει απόψε ο Παναθηναϊκός, που πρέπει να ξεπεράσει και τις πολλές απουσίες βασικών παικτών.

Για την πρώτη υπέρβαση της χρονιάς

Μετά την ήττα από τον Άγιαξ στη Λεωφόρο, οι «πράσινοι» ψάχνουν απόψε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Θέλτα, στο Μπαλαΐδος, σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι απουσίες των Μέστο, Χουλτ, Γουακάσο, Ιβανόφ, Λέτο και Μπουμάλ δημιουργούν «πονοκέφαλο» στον Αντρέα Στραματσόνι, που πιθανότατα θα παρατάξει το «τριφύλλι» και πάλι με τρία στόπερ, σε ένα 3-4-2-1, ψάχνοντας την έκπληξη και παράλληλα το πρώτο διπλό σε ισπανικό έδαφος.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Λουκ Στιλ, ενώ μπροστά του θα είναι οι Σάμπα, Μολέδο και Κουτρουμπής. Ο Λουντ θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο και ο Κουλιμπαλί στο δεξί, ενώ στον άξονα θα βρεθούν οι Ζέκα και Λεντέσμα.

Μπροστά τους θα βρεθεί ο Ιμπάρμπο με έναν εκ των Εμποκού ή Βιγιαφάνιες, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Μάρκους Μπεργκ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Ξενόπουλος, Χουχούμης, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Στάικος και Ρινάλντι.

Από την μεριά τους οι γηπεδούχοι, θα παραταχθούν με 4-2-3-1 και στο αρχικό σχήμα θα βρεθούν όπως φαίνεται οι: Σέρχιο, Μάγιο, Καμπράλ, Φοντάς, Γιόνι, Χερνάντες, Ντίαζ, Σένιε, Ρόσι, Ναράνχα και Γκουϊντέτι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE