ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στο Βίγκο

O Τύπος του Βίγκο για το σημερινό ματς (pics)

Ο Παναθηναϊκός, μέσα από τις αναφορές των εφημερίδων της ισπανικής πόλης.

O Τύπος του Βίγκο για το σημερινό ματς (pics)

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα η πόλη του Βίγκο «κινείται» σε ρυθμούς… Europa League, εν αναμονή της αναμέτρησης της Θέλτα με τον Παναθηναϊκό στο «Μπαλαΐδος». Εκτός από τους κατοίκους, το σημερινό παιχνίδι έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τοπικό Τύπο, ο οποίος φιλοξενεί στις σελίδες του εκτενή αφιερώματα που αφορούν τους «πράσινους».

Συγκεκριμένα, οι εφημερίδες «Atlantico» και «Faro de Vigo», αντιμετωπίζουν με σεβασμό τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας τον ως «μια ιστορική ομάδα και ένα υπολογίσιμο μέγεθος, παρά τις κακές επιδόσεις της σε ισπανικό έδαφος τα τελευταία χρόνια».

11
22

Φοβούνται Μπεργκ και Λεντέσμα

Σε ατομικό επίπεδο, οι εφημερίδες του Βίγκο ξεχωρίζουν τους Μάρκους Μπεργκ και Κριστιάν Λεντέσμα, ως τους πιο επικίνδυνους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, χαρακτηρίζοντας τους «ικανούς στο να αλλάζουν τη ροή του παιχνιδιού ανά πάσα στιγμή».

Τέλος, η συγκεκριμένη αναμέτρηση αντιμετωπίζεται από τα ΜΜΕ της πόλης σαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μπουν τα θεμέλια της πρόκρισης από πλευράς Θέλτα. Μια προσέγγιση που επιβεβαιώνεται και από τις δηλώσεις του 29χρονου επιθετικού της ομάδας, Ιάγκο Άσπας.

55
55

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ