ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποδέχθηκαν την πρόταση Κοντονή, Διαμαντίδης-Σπανούλης

Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανούλης, αποδέχθηκαν την πρόταση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή και θα αρχίσουν επισκέψεις σε δημοτικά σχολεία , με σκοπό να προάγουν το φίλαθλο πνεύμα.

Αποδέχθηκαν την πρόταση Κοντονή, Διαμαντίδης-Σπανούλης

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση, αναμένεται να προβούν οι δύο αστέρες του ελληνικού μπάσκετ, μετά από πρόταση του κ. Κοντονή. Ο υφυπουργός Αθλητισμού στην πρόσφατη συνάντηση του, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, του πρότεινε να κάνει-μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη-επισκέψεις σε σχολεία της χώρας, με σκοπό να προάγουν το φίλαθλο πνεύμα.

Η πρόταση έγινε αποδεκτή και θα εφαρμοστεί άμεσα, με τους δύο αθλητές, να επισκέπτονται τη Δευτέρα το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

«Οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανούλης θα επισκεφτούν τη Δευτέρα στις 10:30 π.μ το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων, στο πλαίσιο της τρίτης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και κατόπιν της πρωτοβουλίας που έλαβε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, να ενώσει τους δύο κορυφαίους Έλληνες καλαθοσφαιριστές σε κοινή δράση, με στόχο να προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και το «ευ αγωνίζεσθαι».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.573 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.