ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζέιμς: «Ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη μου επιλογή»

Στην καθιερωμένη ημέρα Τύπου που διοργάνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ο νέος γκαρντ του «τριφυλλιού» Μαικ Τζειμς, μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη νέα του ομάδα, ποιο είναι το βασικό χαρακτηριστικό της ομάδας αλλά και για τον Αργυρή Πεδουλακη.

Τζέιμς: «Ο Παναθηναϊκός  ήταν η καλύτερη μου επιλογή»

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ήταν εύκολη η επιλογή σου να έρθεις στον Παναθηναϊκό Superfoods;

«Ναι πιστεύω ότι ήταν η καταλληλότερη στιγμή να έρθω στην ομάδα με τους καλύτερους όρους για την καριέρα μου, οπότε πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή που ήρθα στον Παναθηναϊκό Superfoods».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.007 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φέτος έχεις τον ίδιο συμπαίκτη στη νέα σου ομάδα, τον Γιάννη Μπουρούση, πόσο καταλυτικός θα είναι ο ρόλος σας φέτος;

«Έτσι πιστεύω. Εγώ και ο Γιάννης παίξαμε πολύ μεγάλο ρόλο στο να φτάσει η Λαμποράλ στο περσινό Φάιναλ Φορ. Πιστεύω ότι έχουμε καλή χημεία όπως και το όταν παίζουμε μαζί βρισκόμαστε σε τέλειο συγχρονισμό στο παιχνίδι μας. Κάτι που μπορούμε να μιμηθούμε φέτος όπως πέρσι».

Στα πρώτα σου παιχνίδια με τη φανέλα του ΠαναθηναϊκούSuperfoods είδαμε ότι φέρνεις ταχύτητα στην ομάδα όπως επίσης ότι έχεις καλή τρίπλα και διείσδυση στο αντίπαλο καλάθι, τι να περιμένουν οι οπαδοί από εσένα φέτος;

«Λίγο απ΄όλα. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ όλα αυτά στον τρόπο παιχνιδιού μου και να μην γίνομαι προβλέψιμος στον αντίπαλο. Θα προσαρμοστώ τον τρόπο παιχνιδιού μου σε κάθε περίσταση έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα και αυτό που πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί μας είναι πως θα παίζω σκληρά και με ότι έχω μέσα μου σε κάθε παιχνίδι».

Ποιο πιστεύεις πως είναι το βασικότερο χαρακτηριστικό της ομάδας φέτος;

«Πιστεύω πως είμαστε αρκετά γρήγορη και αθλητική ομάδα, έγιναν πολύ καλές προσθήκες στο ρόστερ. Πιστεύω πως θα τρέχουμε τον αντίπαλο, έχουμε καλούς σουτέρ αλλά και δύο πολύ καλούς σέντερ, όπως ο Κρις και ο Γιάννης οπότε μπορώ να πω ότι είμαστε μια πολυπρόσωπη ομάδα».

Ποιες οι εντυπώσεις σου από τον νέο σου κόουτς;

«Είναι πολύ καλός και μου αρέσει,  μας ζητά να επικεντρωθούμε στην άμυνά μας και στην κυκλοφορία της μπάλας».

Πως σου φάνηκαν οι οπαδοί της ομάδας;

«Ήταν πολύ καλοί και μας ωθούσαν όταν το χρειαζόμασταν στα παιχνίδια του “Diamonds are forever” . Δεν ήταν τόσο γεμάτο το γήπεδο όμως όπως πέρσι στο ματς με τη Λαμποράλ όπου είχα έρθει ως αντίπαλος. Περιμένω να γεμίσει το γήπεδο με τον κόσμο μας και να μας δώσουν αυτό τον τρομερό ρυθμό σε κάθε ματς φέτος».

Πέρσι έφτασες με την Λαμποράλ έως το Φάιναλ Φορ, μπορεί να γίνει το ίδιο φέτος με τον Παναθηναϊκό Superfoods ;

«Στα χαρτιά είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες φέτος, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα προκριθούμε αυτόματα στο φετινό Φάιναλ Φορ. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να το καταφέρουμε πιστεύω όμως πως έχουμε αρκετές πιθανότητες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.