ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Ο Παναθηναϊκός που μας έλειψε…

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή διαθέτει την καλύτερη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα και δικαιολογημένα βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει στο panathinaikos24.gr.

Ο Παναθηναϊκός που μας έλειψε...

Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, τότε περιμένουμε να δούμε ωραία πράγματα στη συνέχεια από τον Παναθηναϊκό. Διότι, το ξεκίνημα είναι καλό και όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό για μια ομάδα, η οποία, μάλιστα, κάνει πρωταθλήτισμό. Τρείς νίκες και μια ισοπαλία, σε τέσσερα ματς, με εντυπωσιακά στατιστικά είναι η αλήθεια.

Δεύτερη καλύτερη επίθεση, με 10 γκολ, καλύτερη άμυνα με μόλις ένα κι αυτό με πέναλτι και αξιολόγηση σε πολύ υψηλά επίπεδα για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, που έπειτα από πολύ καιρό βλέπει τους υπόλοιπους από την κορυφή, όντας, μάλιστα, μόνη πρώτη. Και δικαίως. Διότι, τούτη τη στιγμή οι πράσινοι ξεχωρίζουν και πείθουν και τον πιο δύσπιστο, σε σχέση με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η ποιότητα, σε συνδυασμό με τη μέχρι τώρα διάρκεια και σταθερότητα στην απόδοση είναι αυτά τα στοιχεία που έχουν φέρει τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση. Και τα στοιχεία, τα οποία είναι υπεραπαραίτητα όταν θες να διεκδικήσεις τίτλο. Επιτέλους, έπειτα από πολύ καιρό τα βλέπουμε στο κλαμπ, που μέχρι πέρυσι ήταν μια ομάδα μέτρια, με κάποιους καλούς παίκτες και με τα πάνω και τα κάτω της.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.306 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, τα πάντα απλοποιήθηκαν με το γρήγορο γκολ για το 1-0. Να, η ποιότητα που λέγαμε. Τρομερή κάθετη από τον εξαιρετικό Λεντέσμα, εξαιρετικό γύρισμα του Λουντ, πλασέ για σεμινάριο από τον Μπεργκ. Ολα έγιναν με κινηματογραφική ταχύτητα, για να φύγει από νωρίς το άγχος. Από εκεί και πέρα, η προσωπικότητα,  ο χαρακτήρας των ποδοσφαιριστών του “τριφυλλιού” μίλησε και η νίκη ήρθε.

Με έναν Λεντέσμα καταπληκτικό, με ένα Ζέκα βιονικό, να σώζει από βέβαιη παράβαση την εστία κι ενώ το σκορ ήταν 2-1, με τον Βιγιαφάνιες να κάνει όργια άκρα και την άμυνα να καθαρίζει όποτε χρειάστηκε, το τρίποντο ήρθε σχετικά εύκολα και ο κόσμος χαμογελάει ξανά, βλέποντας, έναν Παναθηναϊκό, όπως τον θέλει, έναν Παναθηναϊκό που τους και μας έλειψε.

Θετικός ήταν και στο ντεμπούτο του ο Νούνο Ρέις, που πήρε την… κρυάδα, απότομα, όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Κουλιμπαλί. Δεν έκανε τα περιττά, ήταν αλάνθαστος στα αμυντικά του καθήκοντα, με δυο καθοριστικές, μάλιστα, επεμβάσεις. Ο Πορτογάλος είναι μια εναλλακτική λύση και το ζητούμενο γι αυτόν είναι να είναι αξιόπιστος, όποτε χρειάζεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Αυτός ο Παναθηναϊκός είναι ικανός για καλά πράγματα. Πλέον, θεωρούμε δεδομένο ότι διεκδικεί στα ίσια το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό να αποτελεί, αναμφίβολα, τον βασικό του αντίπαλο. Ρίξτε μια ματιά στο ντέρμπι των ερυθρόλευκων με την ΑΕΚ και θα το καταλάβετε…

Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Τα δείγματα, όμως, είναι θετικά. Με συνέχεια στη σκληρή δουλειά, με σταθερότητα στην απόδοση και προσήλωση στον μεγάλο στόχο, τα πάντα μπορούν να γίνουν. Βήμα – βήμα μέχρι το τέλος. Σε Ελλάδα και Ευρώπη…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.