ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Πολυφωνία στην επίθεση

Δημιουργικός και παραγωγικός ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, έχοντας 10 γκολ ενεργητικό, με πέντε διαφορετικούς σκόρερ.

Πολυφωνία στην επίθεση

Στις τέσσερις αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής, ο Παναθηναϊκός έχει σκοράρει 10 φορές, ενώ έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ (το σημερινό πέναλτι), σε μια σεζόν, που έχει ξεκινήσει σχεδόν… ιδανικά, με μοναδική παραφωνία, το 0-0 στο Αγρίνιο.

Μέχρι στιγμής, έχουν σκοράρει πέντε διαφορετικοί παίκτες για το «τριφύλλι» στα τέσσερα αυτά ματς. Τρία γκολ έχει ο Μάρκους Μπεργκ, τρία ο Λεντέσμα, όλα με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, δύο ο Λέτο και από ένα οι Γουακάσο και Λουντ.

Ο Σουηδός killer των «πράσινων» έχει σκοράρει τρεις φορές, δύο απέναντι στον ΠΑΣ στη Λεωφόρο και ένα απόψε, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Κριστιάν Λεντέσμα, άνοιξε λογαριασμό στην πρεμιέρα, στη Λειβαδιά (έκανε το 0-1) ενώ «χτύπησε» δύο φορές απόψε.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σεμπάστιαν Λέτο σκόραρε απέναντι στον Λεβαδειακό και τον ΠΑΣ, ο Γουακάσο επίσης στη Λειβαδιά και ο Λουντ, απέναντι στους Γιαννιώτες στη δεύτερη αγωνιστική.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...