ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θετικό ντεμπούτο για Ρέις

Ο Νούνο Ρέις κλήθηκε να αγωνιστεί από το 10΄λόγω τραυματισμού του Κουλιμπαλί, για πρώτη φορά φέτος, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Θετικό ντεμπούτο για Ρέις

Ο Πορτογάλος πήρε το βάπτισμα του πυρός… στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Στραματσόνι να τον περνάει στο γήπεδο μόλις στο δέκατο λεπτό, λόγω του τραυματισμού του Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Ο Ρέις, ήταν εξαιρετικός, κρατούσε τη θέση του, δεν έκανε αβίαστα λάθη, ενώ είχε και ένα σημαντικό κόψιμο στο Β΄ μέρος. Αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός πως δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, τα πήγε καλά, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι (είχε και μια πολύ καλή σέντρα στο Β΄ μέρος), έδινε σίγουρες πάσες, ενώ δεν άφησε «ξεκρέμαστη» ποτέ την πλευρά του.

Ο Παναθηναϊκός μοιάζει «φορτωμένος» από δεξιά (Μέστο, Κουλιμπαλί), όλα έδειχναν πως δύσκολα ο Ρέις θα πάρει ευκαιρία, ωστόσο οι πολλοί και μαζεμένοι τραυματισμοί, έδωσαν την… ευκαιρία στον Πορτογάλο, ο οποίος έδειξε σοβαρός και την άρπαξε από τα μαλλιά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.390 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.