ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: «Επικίνδυνο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο Αντώνης Φώτσης, μέσα από το blog του, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, στάθηκε στην επικινδυνότητα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο.

Φώτσης: «Επικίνδυνο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Παράλληλα, ο υπαρχηγός των «πράσινων», ευχήθηκε τα ματς με ΠΑΟΚ και με Προμηθέα (κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα) να είναι τα τελευταία χωρίς κόσμο, καθώς όπως ανέφερε, είναι άσχημο και άβολο, να παίζουν μπροστά σε άδειες εξέδρες.

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα σας,

Καταρχήν, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα επικοινωνούμε από αυτή εδώ τη γωνιά. Είναι γνωστό πως δεν μου αρέσει να μιλάω πάρα πολύ, ωστόσο, από τη στιγμή που μου δόθηκε η δυνατότητα να τα λέω μαζί σας από εδώ δεν το σκέφτηκα λεπτό. Για εμάς ολοκληρώθηκε ένας κατά κάποιο τρόπο μονότονος κύκλος της προετοιμασίας και ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν σας κρύβω πως αισθάνομαι πολύ όμορφα που για μια ακόμη χρονιά βρίσκομαι εδώ. Άλλωστε, από το 1997 που φόρεσα για πρώτη φορά τη φανέλα του συλλόγου έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια και το δέσιμο με όλους στην ομάδα είναι πολύ μεγάλο. Πλέον, όπως είπα και πριν, ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας και αρχίζουμε τα επίσημα παιχνίδια.

Ξεκινάμε με τον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Θεωρώ ιδιαίτερα επικίνδυνα αυτά τα ματς που ανοίγουν την αυλαία της αγωνιστικής περιόδου. Ο λόγος είναι πως δεν έχουμε σαφή εικόνα ούτε για τον αντίπαλο αλλά ούτε και για εμάς. Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και να ακολουθήσουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας ώστε να φτάσουμε στη νίκη και παράλληλα στην πρόκριση.

Είναι μια νοκ άουτ αναμέτρηση που δεν συγχωρούνται λάθη, καθώς δεν έχεις τη δυνατότητα να ανατρέψεις την κατάσταση αν κάτι δεν πάει καλά. Γι’ αυτό, όπως προανέφερα, θέλουμε να παίξουμε σύμφωνα με αυτά που δουλεύουμε και στο επόμενο ραντεβού μας να μιλάμε για την πρόκριση και την επόμενη αποστολή μας.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ το ματς με τον ΠΑΟΚ και εκείνο με τον Προμηθέα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, να είναι τα τελευταία που θα δώσουμε σε άδειες εξέδρες. Για εμάς είναι πολύ σημαντικός παράγοντας η παρουσία των φιλάθλων στο πλευρό μας και δεν αισθανόμαστε άνετα όταν απουσιάζουν.

Τα ξαναλέμε σύντομα, Αντώνης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.