ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ιμπάρμπο, πρέπει να τελειώνεις καλύτερα τις φάσεις…» (Pic)

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, πανηγύρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα, ανεβάζοντας φωτογραφία στο Instagram, με τους φίλους του «τριφυλλιού» να κατακλύζουν το λογαριασμό του με σχόλια και… παρατηρήσεις.

«Ιμπάρμπο, πρέπει να τελειώνεις καλύτερα τις φάσεις…» (Pic)

Ο Κολομβιανός άσος, συνόδευσε τη φωτογραφία του, με το εξής μήνυμα: «Τρεις πόντοι ακόμα…», με τον κόσμο από κάτω να σχολιάζει… διάφορα.

Πολλοί φίλοι της ομάδας, έδιναν συγχαρητήρια στον Ιμπάρμπο, ωστόσο του έκαναν και πολλές παρατηρήσεις για τα τελειώματά του.

Ενδεικτικά διαβάστε μερικά σχόλια:

«Έπαιξες καλά, ωστόσο πρέπει να σταματήσεις τις πολλές ντρίμπλες και να δουλέψεις στα τελειώματά σου».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.761 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Συνέχισε την καλή δουλειά και βελτίωσε τα τελειώματά σου».

«Είσαι εκπληκτικός παίκτης, αλλά πρέπει να τελειώνεις τις φάσεις, την Πέμπτη (Θέλτα) μας κατέστρεψες…».

«Έχεις το τέλειο ποδοσφαιρικό κορμί, είσαι πολύ καλός, αλλά πρέπει να βελτιωθείς στο γκολ, τότε θα είσαι ένας πραγματικά μεγάλος παίκτης».

3 more points! 🙏🏾🔝 sabrosito #panathinaikos @fcpanathinaikos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Victor Ibarbo (@ibarbovictor) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...