ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΛΕΝΤΕΣΜΑ

«Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του Στραματσόνι»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Αντρέα Στραματσόνι, μίλησε ο Κριστιάν Λεντέσμα στην ιστοσελίδα του ιταλού δημοσιογράφου Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

«Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του Στραματσόνι»

Ο Αργεντινός άσος, έπλεξε το εγκώμιο του «Στράμα», ξετύλιξε το «κουβάρι» της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στις διαφορές του ελληνικού με το ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ όσον αφορά τη διαμονή του στη χώρα μας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά:

«Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο, όταν έφευγα για διακοπές με την οικογένεια μου. Έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον μάνατζερ Fabio Guardabasso. Μου έκανε πρόταση να παίξω στην Ελλάδα λέγοντας μου ότι ο Στραματσόνι και ο Μούτσι ζήτησαν ειδικά εμένα και απάντησα «εντάξει, ας το δοκιμάσω» παρά το γεγονός ότι είχα μήνες να αγωνιστώ δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα και αυτό με έκανε να αποδεχθώ αμέσως την πρόταση του Παναθηναϊκού».

Για τον Στραματσόνι: «Δεν είχα δουλέψει ποτέ με τον Στραματσόνι, δεν τον γνώριζα ούτε σαν άνθρωπο, ούτε σαν προπονητή, αλλά ήταν μία υπέροχη έκπληξη. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Με ήθελε πολύ, παρά το γεγονός ότι δεν έπαιζα από τον Ιανουάριο».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.177 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα δύο γκολ με τον Αστέρα: «Ήμουν πολύ ευτυχισμένος και πανηγύρισα με την οικογένειά μου, όπως πάντα».

Όσον αφορά στην παραμονή του στην Αθήνα, ο Λεντέσμα είπε: «Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να νιώθω καλά στο σπίτι μου. Νιώθω καλά εδώ, γιατί νιώθει καλά η οικογένειά μου. Βρήκαμε ένα ιταλικό σχολείο για τα παιδιά και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα».

Για τις διαφορές ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, ο Λεντέσμα είπε: «Η Ρώμη είναι Ρώμη και ο τρόπος που ζει το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να βρεθεί αλλού, αλλά και εδώ δεν είναι άσχημα. Η έδρα μας είναι πολύ «καυτή». Έχω μάθει δύο λέξεις, το “καλησπέρα” και το “καλημέρα”».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.