ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Να πάει πρώτος στο Καραϊσκάκη

Ο Βασίλης Μοιρώτσος εξηγεί την ευκαιρία που έχει ο Παναθηναϊκός να φτάσει ως μόνος πρώτος μέχρι τη 10η αγωνιστική και πριν μπει σε πρόγραμμα φωτιά που ξεκινάει στις 6/11 στο Φάληρο και καταλήγει στις 18/12 στη Λάρισα.

Να πάει πρώτος στο Καραϊσκάκη

Έχει χρυσή ευκαιρία ο Παναθηναϊκός μπροστά του. Ουσιαστικά την πρώτη πραγματικά καλή ευκαιρία της σεζόν. Κι αυτή είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η προοπτική να πάει στο Καραϊσκάκη τη 10η αγωνιστική (σε ένα μήνα) ως πρωτοπόρος της βαθμολογίας.

Να πάει να παίξει ένα παιχνίδι που το άγχος θα το έχει ο αντίπαλος. Που ο Ολυμπιακός θα είναι εκείνος ο οποίος αν δεν κερδίσει, θα μείνει στην πλάτη και θα αναγκαστεί να κυνηγάει, με το άγχος πως μια πιθανή γκέλα θα τον φέρει ακόμα πιο πίσω. Έχει κι άλλους λόγους να πάει ως πρώτος στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός και ει δυνατόν να έχει αυξήσει τη διαφορά του.

Είναι το πρόγραμμα από το Καραϊσκάκη και μετά, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχει – και είχε και στα προηγούμενα ματς – μέχρι τη 10η αγωνιστική. Οι «πράσινοι» έχουν παίξει με Λεβαδειακό και Παναιτωλικό εκτός και με δύο καλές ομάδες στην έδρα τους, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης. Βγήκαν σχεδόν… άβρεχτοι και μόνοι πρώτοι.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.670 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακολουθούν τρία παιχνίδια που και μπορούν και οφείλουν να τα πάρουν. Μέσα με Ξάνθη, έξω με Βέροια, μέσα με Ηρακλή. Απαραίτητο το τρία στα τρία, διότι το πρόγραμμα που ακολουθεί από τις 6 Νοέμβρη μέχρι και τις 18 Δεκέμβρη είναι… φωτιά. Έχουμε και λέμε: στο Καραϊσκάκη στις 6/11, στη Λεωφόρο με την ΑΕΚ στις 20/11, στη Νέα Σμύρνη με Πανιώνιο στις 27/11, ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο στις 4 Δεκέμβρη, στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο στις 11 Δεκεμβρίου και στη Λάρισα στις 18 του ίδιου μήνα.

Έξι ματς εκ των οποίων τα τέσσερα εκτός έδρας και με τα δύο της Λεωφόρου να είναι ντέρμπι με τους «δικεφάλους» Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Και ενδιάμεσα, ευρωπαϊκά παιχνίδια, στα οποία ο Παναθηναϊκός θα ψάχνει νίκες, είτε για την πρόκριση, είτε για το γόητρο και τη… φήμη.

Γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να πάρει ο Παναθηναϊκός τρεις νίκες με Ξάνθη, Βέροια και Ηρακλή, που θα τον φέρουν στους 19 βαθμούς, θα τον διατηρήσουν σίγουρα στην κορυφή και ίσως να του δώσουν την ευκαιρία να πάει με μεγαλύτερη τους ενός πόντου διαφορά στο Καραϊσκάκη. Διότι στην τριάδα αγώνων μέχρι το Φάληρο ο Ολυμπιακός έχει σαφώς πιο δύσκολη αποστολή για δικό του «τρία στα τρία».

Έξω Πανιώνιος, μέσα ΠΑΟΚ, έξω Ατρόμητος. Ο Ολυμπιακός που έχουμε δει μέχρι σήμερα (με εξαίρεση την αναλαμπή με την ΑΕΚ, στην οποία βέβαια βρήκε και τα έκανε) μοιάζει δύσκολο να βγει αλώβητος από τα τρία σερί συγκεκριμένα παιχνίδια. Κι αν δεν βγει αλώβητος, τότε θα μοιάζει με αυτοκτονία να χάσει ο Παναθηναϊκός την ευκαιρία να πάει με 3+ βαθμούς διαφορά στο Φάληρο.

Βασίλης Μοιρώτσος
Βασίλης Μοιρώτσος Ο Βασίλης Μοιρώτσος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και είναι αθλητικός συντάκτης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 2004 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρέμεινε εκεί για 12 χρόνια, κάνοντας δεκάδες περιγραφές ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ πέρασε απ’ όλες τις ραδιοφωνικές «ζώνες» του σταθμού. Από το 2006 έως και το 2016 ήταν συντάκτης της εφημερίδας Sportday, καλύπτοντας ρεπορτάζ Α’ Εθνικής για 8 χρόνια, ενώ από το 2014 ανέλαβε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η εφημερίδα Sportime από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Sportal.gr και μέλος της αθλητικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Τα Νέα». Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.