ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η αλήθεια για τον Λέτο

Γιατί δεν έχει γίνει κουβέντα ανανέωσης; Τι περιμένει ο Στραματσόνι, ο οποίος θα πάρει την οριστική απόφαση; Τι ρόλο παίζει ο κόσμος και ο... τσαμπουκάς του Αργεντινού απέναντι στον Ολυμπιακό; Το Panathinaikos24.gr δίνει τις απαντήσεις

Η αλήθεια για τον Λέτο

Ο Σεμπάστιαν Λέτο βλέπει αρκετούς συμπαίκτες του να έχουν ξεκινήσει ή να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν συζητήσεις για ανανεώσεις και επεκτάσεις συμβολαίων. Ωστόσο με τον ίδιο δεν έχει γίνει ακόμα η παραμικρή κουβέντα, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού είχε υπογράψει τον περασμένο Γενάρη για 1,5 χρόνο.

Κατά την προσφιλή του τακτική, ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να τον είχε καλέσει, όπως έχει κάνει και με άλλους ποδοσφαιριστές. Όμως ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει δώσει ακόμα το οριστικό «ΟΚ» για να προχωρήσουν οι συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου. Κάτι που προβληματίζει τον ίδιο τον Λέτο, ο οποίος εκτός από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, έχει να αντιμετωπίσει και το… στοίχημα της παραμονής του στην ομάδα της καρδιάς του. Σ’ αυτή που όπως έχει τονίσει πολλάκις θέλει να κλείσει την καριέρα του.

Ο Στραματσόνι δεν είναι φυσικά αρνητικός στο ενδεχόμενο παραμονής του Λέτο. Αλλά θέλει να δει πως θα πάει με την πορεία του τραυματισμού του και αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει σημαντικά, λόγω του προβλήματος στο γόνατό του, που τον ταλαιπωρεί και δεν του επιτρέπει να πάρει σερί συμμετοχές. Ο Λέτο, πάντως, επιβαρύνθηκε αρκετά στο πρώτο εξάμηνο της επιστροφής του, αφού έπαιξε σε πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια και κυρίως στα πλέι οφ, που τον είχε μεγάλη ανάγκη ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 5.373 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επιθυμία του παίκτη να βοηθήσει ακόμα κι όταν δεν ήταν 100% έτοιμος, όπως στην τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα που καλά – καλά δεν μπορούσε να… περπατήσει και ήταν με πάγο στο αεροδρόμιο, σίγουρα θα παίξει τον ρόλο της. Όπως φυσικά και η επιθυμία του κόσμου, που λατρεύει τον Αργεντινό και τον θεωρεί μία από τις σημαίες του συλλόγου, για πολλούς και διάφορους λόγους, που έχουν να κάνουν και με τη συμπεριφορά του και τον «τσαμπουκά» που βγάζει απέναντι στον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.