ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Νίκησαν τον Ολυμπιακό οι Έφηβοι

Η Κ-17 του Παναθηναϊκού νίκησε 3-1 την αντίστοιχη του Ολυμπιακού και την έφτασε στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Νίκησαν τον Ολυμπιακό οι Έφηβοι

Η Κ17 του Παναθηναϊκού επικράτησε 3-2 του Ολυμπιακού και πλέον έχει 9 βαθμούς, όσους και οι Πειραιώτες. Στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ με πανέμορφο γκολ του Εμμανουηλίδη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και στη συνέχεια πλάσαρε σωστά.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τους «ερυθρόλευκους» με τον Βοΐλη.

Το τελικό 2-1 έκανε ο Καλομοίρης στο 68′ με ένα υπέροχο παρκέ έξω από την περιοχή.

Πέντε λεπτά αργότερα ο MVP της αναμέτρησης Εμμανουηλίδης «καθάρισε» τη νίκη, με ωραίο κοντρόλ με το αριστερό και πλασέ στην κίνηση με το δεξί για το 3-1. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 90′ και πάλι με τον Βοΐλη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαραγκός -Συλαϊδόπουλος): Χριστογεώργος, Παλασκώνης, Βενέτης, Νταμπίζας (91′ λ. τρ. Πογιάννης), Μανιδάκης, Σπίνος, Εμμανουηλίδης (85′ Ματζώρος), Κολόκας (67′ Καλομοίρης), Σέχου, Σκεντεράι (74′ Θεοδωράκης), Χριστοδούλου (79′ Ζωγραφάκης). ΟΣΦΠ (Μαυρογενίδης – Θέος): Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Γαλούπης (75′ Κακάμης), Παπαδόπουλος, Ράμα, Γκοτζαμανίδης, Ντουμάνης (67′ Σταυρόπουλος), Τσερκώνης (72′ Τσιριγώτης), Βοΐλης, Κατσούκης, Μπέκος (55′ Οικονομίκος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαραγκός -Συλαϊδόπουλος): Χριστογεώργος, Παλασκώνης, Βενέτης, Νταμπίζας (91′ λ. τρ. Πογιάννης), Μανιδάκης, Σπίνος, Εμμανουηλίδης (85′ Ματζώρος), Κολόκας (67′ Καλομοίρης), Σέχου, Σκεντεράι (74′ Θεοδωράκης), Χριστοδούλου (79′ Ζωγραφάκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαυρογενίδης – Θέος): Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Γαλούπης (75′ Κακάμης), Παπαδόπουλος, Ράμα, Γκοτζαμανίδης, Ντουμάνης (67′ Σταυρόπουλος), Τσερκώνης (72′ Τσιριγώτης), Βοΐλης, Κατσούκης, Μπέκος (55′ Οικονομίκος).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE