ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Ετσι θα καλύψουμε το κενό του Τζέιμς»

O Kρις Σίνγκλετον μιλάει στο panathinaikos24.gr για τον τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς και την... αντικατάστασή του, ενώ δίνει το σύνθημα για τη δύσκολη συνέχεια του Παναθηναϊκού.

«Ετσι θα καλύψουμε το κενό του Τζέιμς»

Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την επερχόμενη δύσκολη εβδομάδα του Παναθηναϊκού Superfoods, κόντρα σε Ζαλγκίρις Κάουνας και Ολυμπιακό αντίστοιχα, αλλά και το πόσο θα επηρεαστεί η ομάδα από την απουσία του Μάικ Τζέιμς.

Ο Αμερικανός σέντερ του «τριφυλλιού» σημείωσε 11 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ και έκανε δύο μπλοκ, στην νίκη της πρώτης αγωνιστικής για την πρεμιέρα της Basket League, όπου ο Παναθηναϊκός Superfoods επικράτησε του Προμηθέα Πατρών με 81-71, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Πρεμιέρα με νίκη ωστόσο σας δυσκόλεψε λίγο προς το τέλος ο Προμηθέας, τι συνέβη;

«Είχαμε πολλά ανεβοκατεβάσματα στο παιχνίδι μας, είχαμε μερικά άστοχα σουτ αλλά τους κρατήσαμε στον δικό μας ρυθμό. Στο τρίτο δεκάλεπτο τους κρατήσαμε στο παιχνίδι που πέτυχαν 24-14, αλλά εντέλει ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο παρκέ, κρατήσαμε την διαφορά και πήραμε τη νίκη.»

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.225 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επόμενο παιχνίδι ακόμη μια πρεμιέρα, αυτή τη φορά για την Ευρωλίγκα κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας.

«Θα είναι το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι’ αυτό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο θα έχουμε την στήριξη των οπαδών μας και περιμένω φανταστική ατμόσφαιρα. Ανυπομονούμε γι’ αυτό το ματς.»

Θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα καθώς μετά την Ζαλγκίρις αντιμετωπίζετε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ μπορείτε να κάνετε τις δύο στις δύο νίκες;

«Θα είναι το πρώτο μου ελληνικό ντέρμπι και ανυπομονώ να παίξω σ’αυτό το παιχνίδι. Θα έχει εχθρική ατμόσφαιρα, αλλά ελπίζω να πάρουμε αυτή τη βδομάδα δύο νίκες.»

Θα πάτε σ΄αυτά τα δύο παιχνίδια χωρίς τον τραυματία Μάικ Τζέιμς, θα επηρεάσει αυτό την ομάδα;

«Φυσικά και θα μας επηρεάσει, αλλά πιστεύω πως έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες που θα πρέπει να «βγουν μπροστά» στα επερχόμενα παιχνίδια, για να καλύψουν την απουσία του.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.