ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Όλα τα λεφτά το ματς της Παρασκευής…

Ο γέγονε, γέγονε, ο Παναθηναϊκός Superfoods πρέπει να επικεντρωθεί στο ματς της Παρασκευής με τη Ζαλγκίρις και να το… πάρει. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Όλα τα λεφτά το ματς της Παρασκευής…

Γράφτηκαν πολλά, ακούστηκαν άλλα τόσα, για τον τραυματισμό του Τζέιμς και κυρίως τους λόγους για τους οποίους έγινε. Πολύς κόσμος «έκραξε» τον Αμερικανό, άλλοι τα έψαλαν στον Πεδουλάκη… αλλά εν πάσει περιπτώσει, όλοι δικαιούνται να έχουν άποψη και να την εκφράζουν.

Το ζητούμενο από δω και πέρα είναι η ομάδα να νικήσει την Παρασκευή. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην Ευρωλίγκα και με τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί η διοργάνωση από φέτος, δεν επιτρέπουν σε καμία ομάδα να αφήσει τη συγκέντρωσή της στα αποδυτήρια. Πρέπει να την κουβαλήσει στο παρκέ και να τη χρησιμοποιήσει προς όφελός της. Νίκη με τη Ζαλγκίρις, αυτό μόνο μετράει, όλα τα άλλα έπονται.

Ακόμα και η μεταγραφολογία πρέπει να «υποχωρήσει», να μείνει πίσω κι’ ας θέλουν τα περισσότερα Μέσα, να κάνουν την αποκλειστικότητα. Για την ομάδα και τον κόσμο, αυτό που μετρά είναι να μπει η ομάδα με το δεξί στην Ευρωλίγκα, σε ένα ματς, το οποίο ο Παναθηναϊκός μπορεί κάνει εύκολο ή… δύσκολο, αν συμπαρασυρθεί από το γενικότερο κλίμα.

Οι «αντίπαλοι» θα χρησιμοποιήσουν (ήδη το κάνουν) το περιστατικό με τον Μάικ Τζέιμς, ως «όπλο» προκειμένου να δημιουργήσουν κλίμα… και σε αυτή την παγίδα, δεν πρέπει να πέσει κανείς.

Το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Σάρας, μπορεί να αποδειχθεί μεγάλο αγκάθι, καθώς σε μια πρεμιέρα όλα μπορούν να συμβούν, ειδικά δε αν η μία ομάδα-στην προκειμένη ο Παναθηναϊκός-έρθει «λαβωμένος», τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά. Αυτό βέβαια, μπορεί να λειτουργήσει και ως boomerang και η ομάδα να παρουσιαστεί με άλλο πρόσωπο, κάτι που ελπίζουν άπαντες.

ΥΓ.1: Μια πιθανή ήττα στο ΣΕΦ, διορθώνεται, μια-εντός έδρας-ήττα από τη Ζαλγκίρις θα σε ακολουθεί σε όλη τη διοργάνωση.  Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, ποια είναι η κρίσιμη αναμέτρηση για το «τριφύλλι».

ΥΓ.2: Ο Αργύρης Πεδουλάκης προσπαθεί πολύ να διατηρήσει απροσπέλαστα τα… στεγανά των «πράσινων» αποδυτηρίων. Χειρίστηκε άριστα το «επεισόδιο» με τον Τζέιμς, με όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με τον Προμηθέα. Τα αποδυτήρια είναι το άπαν…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...