ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Παίκτης του ματς ο Γουακάσο και μπόνους 630 ευρώ! (pic)

Κορυφαίος του αγώνα της Γκάνας με τη Νότιο Αφρική ο μέσος του Παναθηναϊκού, που σκόραρε και πήρε... επιταγή

Παίκτης του ματς ο Γουακάσο και μπόνους 630 ευρώ! (pic)

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο θα επιστρέψει σήμερα στην Ελλάδα και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη στη Λεωφόρο την Κυριακή. Και θα γυρίσει κατά 632 ευρώ πλουσιότερος! Ο λόγος; Το γεγονός πως αναδείχτηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του φιλικού αγώνα της Γκάνας με αντίπαλο τη Νότιο Αφρική χθες.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία πιο κάτω, μετά το τέλος του αγώνα ο Γουακάσο, που σκόραρε με πέναλτι στο 1-1 της ομάδας του, ψηφίστηκε ως ο MVP της συνάντησης και έλαβε μία επιταγή των 10.000 Ραντ, τα οποία αντιστοιχούν σε 632 ευρώ.

Ο Γκανέζος μέσος του Παναθηναϊκού έκανε καταπληκτικό παιχνίδι, ηγήθηκε της Εθνικής του ομάδας και έδειξε για ακόμα μία φορά πως πρόκειται για παίκτη… top class.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.737 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε το ρεπορτάζ των Γκανέζων για τον Μουμπάρακ Γουακάσο εδώ

wakaso

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...