ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Φελντέιν στο ΣΕΦ!

Οι «πράσινοι» αναμένεται να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με τον Τζέιμς Φελντέιν στην αποστολή τους.

Με Φελντέιν στο ΣΕΦ!

Μετά τον τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς, ο Αργύρης Πεδουλάκης έπρεπε να αποφασίσει ποιον θα πάρει γα να καλύψει την θέση του. Ο Έλληνας τεχνικός λοιπόν αποφάσισε να πάρει τον Τζέιμς Φελντέιν και να αποκλείσει τον Νίκολς. Έτσι, οι ξένοι των «πράσινων» στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής θα είναι ο Τζέιμς Φελντέιν, ο Κέι Σι Ρίβερς, ο Τζέιμς Γκιστ και ο Κρις Σίνγκλετον.

Η απόφαση του αυτή ήταν αναμενόμενη αλλά και λογική την ίδια στιγμή,μιας και ο Παναθηναϊκός Superfoods θα χρειαστεί αρκετούς κοντούς(μετά τον τραυματισμό του Τζέιμς) στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.