ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

«Τεσσάρα» η Κ-20!

Δεύτερη σερί νίκη με 4-0 για τους Νέους του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά επί των αντίστοιχων της Ξάνθης, που παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας!

«Τεσσάρα» η Κ-20!

Αναλυτικά το ενημερωτικό της ΠΑΕ:

«Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K20 συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς για τους Νέους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι νίκησαν με το εμφατικό 4-0 τους αντίστοιχους της Ξάνθης, στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για την έβδομη αγωνιστική της διοργάνωσης!

Το τελικό αποτέλεσμα «μαρτυράει» ουσιαστικά και την εικόνα του αγώνα, με το «τριφύλλι» να έχει την κατοχή της μπάλας, να αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο και να μετουσιώνει τις ευκαιρίες του σε γκολ, στην επανάληψη.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 55ο λεπτό, με το μακρινό δυνατό σουτ του Θεοχάρη, ενώ στο 74’, μετά από εκτέλεση κόρνερ και απόκρουση του Σταθάκη, η μπάλα κατέληξε στον Χατζηγιοβάννη, ο οποίος με σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή έκανε το 2-0.

Παράλληλα, εννιά λεπτά πριν τη λήξη, ο Πίσπας με πλασέ -μετά από ασίστ του Μίγγου- σημείωσε το 3-0, ενώ στο 85’ ο Δημήτρουλας -που είχε μπει αλλαγή δύο λεπτά νωρίτερα- εκμεταλλεύθηκε το λάθος στην άμυνα των ακριτών και σκόραρε από κοντά, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0!

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι σε δυνατό σουτ του Πίσπα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ το ίδιο συνέβη και για τους φιλοξενούμενους στην προσπάθεια του Παπαδόπουλου, λίγα λεπτά νωρίτερα…

ΣΚΟΡΕΡ: 55’ Θεοχάρης, 74’ Χατζηγιοβάννης, 81’ Πίσπας, 85’ Δημήτρουλας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χαλκίδης, Βαλμάς, Ανδρέου, Μαυρομάτης, Ντόκο, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Θεοχάρης, Μπουζούκης (80’ Μίγγος), Χατζηγιοβάννης (75’ Κουντουριώτης),  Πίσπας (83’ Δημήτρουλας).

ΞΑΝΘΗ: Σταθάκης, Πεταλωτής, Σβάρνας, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος (56’ Τσάπαρης), Κώστας (76’ Τσέλα), Καπτέλι (70’ Ιωσηφίδης), Χατζηχασάνογλου, Μελισσόπουλος, Σαμπανίδης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ