ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνέντευξη Τύπου Αντρέα Στραματσόνι

«Έτσι πρωτάθλημα δεν παίρνουμε…»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, στάθηκε στο γεγονός πως κάποιοι παίκτες του, δεν ήταν στην κατάσταση που έπρεπε, κάτι που ίσχυε και για τον ίδιο, όπως χαρακτηριστικά είπε, ενώ τόνισε πως με τέτοιες εμφανίσεις, πρωτάθλημα δεν παίρνεις.

«Έτσι πρωτάθλημα δεν παίρνουμε…»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με την Ξάνθη, ο Αντρέα Στραματσόνι, τονίζοντας χαρακτηριστικά, πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί με τέτοιες εμφανίσεις να μείνει στην κορυφή.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο γεγονός πως κάποιοι παίκτες δεν ήταν στην κατάσταση που έπρεπε, λέγοντας πως είναι δική του δουλειά, να το φτιάξει αυτό. Όσον αφορά την αργοπορημένη αλλαγή του Ρινάλντι, ανέλυσε το σκεπτικό του, λέγοντας πως ήταν θέμα τακτικής αφενός και αφετέρου, το γεγονός πως δε γνώριζε αν μπορούσαν δύο-τρεις παίκτες να τελειώσουν το ματς.

Όσα είπε ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου:

«Αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, δεν πρέπει να χάνουμε τέτοια ματς. Βρήκαμε πολλές δυσκολίες ειδικά στην ανάπτυξη, δυστυχώς πολλοί παίκτες μας έπαιξαν άσχημα σε σχέση με αυτό που μπορούν να κάνουν»

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 78.734 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν βλέπει κάποιο πρόβλημα στη νοοτροπία των παικτών:

«Δεν μπορώ να σας πω ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, ελπίζω πως όχι, δουλεύουμε πολύ στο πνευματικό κομμάτι. Δεν μπορείς να είσαι στην κορυφή και να χάνεις αυτά τα παιχνίδια. Είχαμε ένα σουτ στο ματς, αλλά και πάλι θεωρώ πως δεν παίρνεις πρωτάθλημα παίζοντας έτσι.  Ο δρόμος είναι μακρύς, είμαστε απογοητευμένοι, είμαστε δυο βαθμούς πίσω, πρέπει να γυρίσουμε σελίδα».

Για το πώς γυρίζει η ψυχολογία μετά από την ήττα αυτή:

«Πρέπει να αντιδράσουμε, να βρούμε τι κάναμε λάθος, να βελτιώσουμε αυτά που πρέπει  και να καταλάβουμε ποιοι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση και ποιοι όχι. Κάποιοι δεν είναι καλοί τώρα στο 100% και είναι δική μου δουλειά να βρω ποιοι είναι αυτοί».

Για την αλλαγή του Ρινάλντι που έγινε αργά και αν μπορούσε να γίνει νωρίτερα:

«Κάποιες στιγμές όταν παίζεις με Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο και Μπεργκ,  δεν είναι πάντα σωστό τακτικά να βάλεις και άλλον κεντρικό επιθετικό. Προτίμησανα έχω τον Μπεργκ μέσα, είχε τον ρυθμό του αγώνα, μπορεί να κάνει το γκολ ανα πάσα στιγμή και δεν ήμουν σίγουρος για δυο τρείς παίκτες ότι μπορούσαν να τελειώσουν το ματς και γι αυτό κρατούσα την αλλαγή και επέλεξα να την κάνω αργά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...