ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γι’ αυτό ο Ρινάλντι μπήκε στο 91΄

Πολύς λόγος έγινε και σήμερα, με την απόφαση του Αντρέα Στραματσόνι, να πραγματοποιήσει την τρίτη του αλλαγή, λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ματς.

Γι’ αυτό ο Ρινάλντι μπήκε στο 91΄

Θύμισαν… Βίγκο, οι κουβέντες μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, λόγω του ότι ο Στραματσόνι, παρότι η ομάδα του κυνηγούσε το σκορ απέναντι στους ακρίτες, πραγματοποίησε την τελευταία του αλλαγή στο 91΄.

Ο ίδιος ο Ιταλός, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, εξήγησε μετά από ερώτηση που του έγινε, εξήγησε το λόγο που συνέβη αυτό.

Συγκεκριμένα είπε:

«Κάποιες στιγμές όταν παίζεις με Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο και Μπεργκ,  δεν είναι πάντα σωστό τακτικά να βάλεις και άλλον κεντρικό επιθετικό. Προτίμησανα έχω τον Μπεργκ μέσα, είχε τον ρυθμό του αγώνα, μπορεί να κάνει το γκολ ανα πάσα στιγμή και δεν ήμουν σίγουρος για δυο τρείς παίκτες ότι μπορούσαν να τελειώσουν το ματς και γι αυτό κρατούσα την αλλαγή και επέλεξα να την κάνω αργά».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.076 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...