ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Λιέγη

Γιάνκοβιτς: «Επιθετικός κλάσης ο Μπεργκ»

Τον Σουηδό επιθετικό του «τριφυλλιού» ξεχωρίζει ως νούμερο ένα κίνδυνο για το αυριανό παιχνίδι ο τεχνικός της Σταντάρ Λιέγης, Αλεξάνταρ Γιάνκοβιτς.

Γιάνκοβιτς: «Επιθετικός κλάσης ο Μπεργκ»

Το εγκώμιο του Μάρκους Μπεργκ «έπλεξε» ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης, Αλεξάνταρ Γιάνκοβιτς, σε δηλώσεις του αναφορικά με το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος τεχνικός, υπερθεμάτισε την εκτελεστική δεινότητα του Σουηδού φορ, τονίζοντας παράλληλα την ευρωπαϊκή δυναμική των «πράσινων» παρά τα αποτελέσματα με Άγιαξ και Θέλτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάνκοβιτς: «Κάθε ματς είναι σημαντικό, ειδικά στη δική μας περίπτωση που έχουμε έναν ισορροπημένο όμιλο. Ακόμα και αν είχαμε δύο νίκες στα προηγούμενά μας παιχνίδια, θα πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τα αποτελέσματά μας δεν θα μας αλλάξουν τις φιλοδοξίες μας ενόψει του ματς της Πέμπτης. Γνωρίζουμε πολύ καλά την ομάδα του Παναθηναϊκού. Υπάρχου πολλοί αυτοματισμοί στην ομάδα, ενώ έχουν έναν επιθετικό μεγάλης κλάσης, τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος μπορεί να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού με μία μόνο ευκαιρία. Η ελληνική ομάδα έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια με τις Θέλτα και Άγιαξ και αυτό αποδεικνύει τη δύναμή τους»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE