ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Λιέγη

Βιγιαφάνιες: «Αύριο παίζουμε τον πρώτο τελικό»

Οι δηλώσεις του Αργεντινού ποδοσφαιριστή στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης.

Βιγιαφάνιες: «Αύριο παίζουμε τον πρώτο τελικό»

Το παιχνίδι της Λιέγης είναι ο πρώτος από τους τέσσερις τελικούς τους οποίους πρέπει να δώσει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa League, σύμφωνα με τον Λούκας Βιγιαφάνιες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού ποδοσφαιριστή στη συνέντευξη Τύπου:

«Θεωρούμε ότι πρόκειται για έναν τελικό, είναι πολύ σημαντικό το συγκεκριμένο ματς. Έχουμε τέσσερα σημαντικά παιχνίδια να δώσουμε, αλλά αύριο θα θεωρήσω ότι είναι ο πρώτος τελικός και ελπίζω ότι θα είναι υπέρ μας Στο Βίγκο παίξαμε καλά σε όλες τις γραμμές, αλλά δεν καταφέραμε να τελειώνουμε τις φάσεις. Είχαμε όμως περισσότερες τελικές, δεν κάναμε γκολ. όταν δεν έχει σε έναν αγώνα πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να βελτιωθούμε στην αποτελεσματικότητα, να έχουμε καλύτερες τελικές προσπάθειες.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE