ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ο Μπάνκι θέλει Παναθηναϊκό»

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ντέιβιντ Πικ, ο Λούκα Μπάνκι φέρεται πως εξετάζει με πολύ καλό «μάτι» την προοπτική του Παναθηναϊκού.

«Ο Μπάνκι θέλει Παναθηναϊκό»

«Φωτιά» έχει πάρει το twitter μετά τα απανωτά και αποκαλυπτικά «τιτιβίσματα» του δημοσιογράφου Ντέιβιντ Πικ αναφορικά με το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό Superfoods. Αφού πρώτα ξεδιάλυνε το τοπίο σχετικά με την περίπτωση του Τσάβι Πασκουάλ, η οποία «ναυάγησε» οριστικά το βράδυ της Τετάρτης, στη συνέχεια συμπλήρωσε πως ο Ιταλός Λούκα Μπάνκι φέρεται να εξετάζει με καλό «μάτι» την προοπτική της συνεργασίας του με τους «πράσινους».

«Ο ατζέντης του Τσάβι Πασκουάλ μας πληροφόρησε πως ο πελάτης του έλαβε προσφορά ύψους 1 εκ. ευρώ από τη Μπαρτσελόνα, έχοντας πρώτα απορρίψει επτάμηνη πρόταση συνεργασίας από τον Παναθηναϊκό».

«Τα χρήματα δεν έπαιξαν ρόλο στην περίπτωση του Τσάβι Πασκουάλ. Ο Παναθηναϊκός θα ήταν γι’ αυτόν ένα κακό ταίριασμα. Όπως έχω πληροφορηθεί, ο Λούκα Μπάνκι επιθυμεί τη συγκεκριμένη θέση»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.