ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ζέκα

Ο τραυματισμός του αρχηγού στο δεύτερο ημίχρονο με τη Σταντάρ ενδέχεται να τον αφήσει εκτός δράσης για ένα μήνα.

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ζέκα

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εκτιμηθεί με ακρίβεια το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη ο Πορτογάλος μέσος του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα, στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της Λιέγης.

Οι ενδείξεις, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου, κάνουν λόγο για θλάση βαριάς μορφής στον αριστερό δικέφαλο του αρχηγού, πράγμα που αναμένεται να προσδιοριστεί επακριβώς κατά τη διάρκεια της ημέρας και μετά το πόρισμα της μαγνητικής στην οποία θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής.

Στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου, τότε ο Ζέκα θα αναγκαστεί να μείνει για ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης, απουσιάζοντας από τα παιχνίδια με Βέροια, Ηρακλή και Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα όπως και από εκείνο με τη Σταντάρ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 81.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...