ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Ποδαρικό» μπροστά στο κοινό τους

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος βόλεϊ γυναικών ξεκινούν το μεσημέρι της Κυριακής (14:30) κόντρα στη Θέτιδα Βούλας στο κλειστό του Μετς.

«Ποδαρικό» μπροστά στο κοινό τους

Στη μάχη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων μπαίνει και το γυναικείο βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Τα κορίτσια του Δημήτρη Καζάζη αντιμετωπίζουν την Κυριακή (23/10, 14:30) την Θέτιδα Βούλας στο κλειστό του Μετς, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Ο προπονητής της ομάδας, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, υπερτόνισε την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει οι παίκτριες του στην προετοιμασία, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα της διαρκούς ετοιμότητας την οποία οφείλει να διαθέτει το ρόστερ του ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό στο πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Παπαστάμος – Στάικος, Γυμνασίαρχος Μαυρικίδης

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.284 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επόπτες: Μαυρικίδου-Κουρπανίδης

Γραμματεία: Βήκα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.