ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: «Σοβαρός προπονητής ο Πασκουάλ»

Ο υπαρχηγός του Παναθηναϊκού Superfoods, Αντώνης Φώτσης, αναφέρθηκε στο νέο τεχνικό της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ, ενώ απέφυγε να μιλήσει για τα όσα συνέβησαν και την παραίτηση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Φώτσης: «Σοβαρός προπονητής ο Πασκουάλ»

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Φώτσης:

«Σήμερα παίξαμε ένα πολύ καλό αγώνα, είχαμε συγκέντρωση δώσαμε το δικό μας ρυθμό, καθ’ όλη τη διάρκεια είχαμε καλή παρουσία και τελειώσαμε καλά τον αγώνα».

Για την αντίδραση με ΤΣΣΚΑ και Κόροιβο:

«Συνέβησαν πολλά το τελευταίο διάστημα. Η δική μας δουλειά είναι να μπαίνουμε σε κάθε ματς δυνατά και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Το δείξαμε και στη Μόσχα και σήμερα. Πιστεύω πως βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για τον Πασκουάλ:

«Είναι ένας προπονητής με διακρίσεις, η δουλειά του έγινε γνωστή παντού, μέσα από την Μπαρτσελόνα, είναι σοβαρός και θέλουμε να αναλάβει την ομάδα, να μας κατευθύνει να κάνουμε αυτά που πρέπει στο γήπεδο και να πετύχει κάτι καλό η ομάδα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι ήταν αυτό που έλειπε από τον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Πεδουλάκης:

«Δεν είμαι εδώ για να καταλογίσω ευθύνες. Η δουλειά μου είναι να παίζω. Μέχρι εκεί. Δε θέλω να έχω και δεν έχω γνώμη για τα άλλα. Η δουλειά μου είναι να βοηθήσω την ομάδα. Οι άλλες αποφάσεις, εκτός γηπέδου, αφορούν άλλους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...