ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Μαχητές εμείς κι ο κόσμος!

H Πέννυ Ρόγκα γράφει το πρώτο της blog στο panathinaikos24.gr για τη νέα χρονιά και υπόσχεται... μαχητική ψυχή από την ομάδα βόλεϊ γυναικών, καλώντας, παράλληλα, τον κόσμο να κάνει αυτό που ξέρει.

Μαχητές εμείς κι ο κόσμος!

Γράφει η Πέννυ Ρόγκα

Δεν ξέρω πως και τι να πω για την φετινή χρονιά. Μια χρονιά πολλά υποσχόμενη. Μια χρονιά πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες για πολλούς λόγους…

Αυτή την φορά δεν θα μιλήσω τόσο για τα νέα της ομάδας. Άλλωστε έχετε πάρει μια μικρή γεύση της ομάδας μας και τι μπορεί να βγάλει μέσα στο γήπεδο από τα δυο τουρνουά στα οποία συμμετείχαμε. Θα μιλήσω για το τι νιώθω και τι πιστεύω. Φέτος το ρόστερ είναι πέρα ως πέρα ανανεωμένο. Πολλές διαφορετικές μονάδες η καθεμιά με τα δικά της ατού αλλά και αδυναμίες ήρθαν να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο που για το μόνο που είμαι 1000% σίγουρη είναι πως θα είναι… μαχητές  και θα διεκδικούν την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Δεν μιλάω για φαβορί και αουτσάιντερ γιατί τελικά όλα μέσα στο παρκέ φαίνονται και κρίνονται… Είμαι της άποψης πως την επιτυχία δεν την φέρνουν μόνο τα μεγάλα μπάτζετ αλλά και η ψυχοσύνθεση της ομάδας και για

την ομάδα μου αυτό είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μετά από 11 χρόνια βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να ξεπεράσω ένα απρόσμενο τραυματισμό που θα με κρατήσει εκτός γηπέδου για μικρό χρονικό διάστημα ευτυχώς αλλά θέλει υπομονή και πολλή δουλειά. Χαίρομαι γιατί η συμπαίκτρια μου που κλήθηκε να πάρει την θέση μου με έχει αντικαταστήσει επάξια και πιστεύω σε αυτήν. Πιστεύω στις δυνατότητες των συμπαικτριών μου και σε αυτά που μπορούμε να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο. Ανυπομονώ να μπω ξανά στο παρκέ και να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου σε αυτή την προσπάθεια. Η χρονιά θα είναι συναρπαστική και γεμάτη εκπλήξεις… Άλλωστε φάνηκε και από τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής.

Κάτι τελευταίο… η αλλαγή της έδρας μας ήταν κάτι που με προβλημάτισε γιατί ξέρω οτι θα μας στερήσει στα περισσότερα ματς το μεγάλο όπλο μας που είναι ο κόσμος μας. Γι αυτό καλώ τον κόσμο μας να είναι δίπλα μας σε όσα περισσότερα ματς μπορεί γιατί μαζί του μπορούμε να πετύχουμε πολλά! Καλή χρονιά να έχουμε με νίκες και υγειά πάνω από όλα! Θα τα ξαναπούμε!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE