ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Μέσα από τις δυσκολίες χτίζονται οι ομάδες!

Ο Χρίστος Μπέλος γράφει το πρώτο στο panathinaikos24.gr για τη νέα χρονιά και χαρακτηρίζει το φετινό πρωτάθλημα του βόλεϊ των Ανδρών,ως το συναρπαστικότερο των τελευταίων ετών.

Μέσα από τις δυσκολίες χτίζονται οι ομάδες!

Γράφει ο Χρίστος Μπέλος

Σημαντικό ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα αγωνιστούμε και φέτος στο κλειστό του Πανελλήνιου. Ένα γήπεδο που ο κόσμος αποτελεί τον έξτρα παίκτη και κινητήριο δύναμη της ομάδας και ελπίζουμε ότι μέσα από τα παιχνίδια μας θα σας πείσουμε να κατακλύσετε το κλειστό της Κυψέλης και να το μετατρέψετε σε απόρθητη έδρα,όπως κάνατε τα προηγούμενα χρόνια.

Ο μαραθώνιος της volley league ξεκινάει και φέτος έχει μια διαφορετική αίγλη όπως αυτή που είχαν πρωταθλήματα παρελθόντων ετών. Ξεκίνημα λοιπόν ίσως στο συναρπαστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών..Και εμείς είμαστε εδώ για να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο “χιλιόμετρο” του. Έχουμε όλοι μας μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και ευχόμαστε να κερδίσουμε και την δίκη σας.

Καλή αρχή με υγεία,τα υπόλοιπα στους αγωνιστικούς χώρους!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ