ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνέντευξη Τύπου

«Οι παίκτες μας αντέδρασαν, δεν ξέρουμε αν θα μείνουμε στην ομάδα»

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods, Γιώργος Βόβορας, στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του, μετά την ήττα στο ΣΕΦ, τονίζοντας πως η ομάδα θα βρει το δρόμο της.

«Οι παίκτες μας αντέδρασαν, δεν ξέρουμε αν θα μείνουμε στην ομάδα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βόβορας στη συνέντευξη Τύπου:

«Το πιο σημαντικό ήταν πως προσεγίσαμε το ματς από την αρχή με σοβαρότητα κα διάθεση. Είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι και ματς, γι΄ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Θέλαμε σήμερα να κάνουμε ένα rotation, γιατί έχουμε δύσκολα ματς να μας περιμένουν, έπρεπε να μοιράσουμε το χρόνο, να είμαστε πιο φρέσκοι.

Τον Γκιστ αποφασίσαμε να τον προστατέψουμε, μετά τον μικροτραυματισμό που είχε, ωστόσο τον είχαμε στην αποστολή, σε περίπτωση που χρειαζόταν. Τα παιδιά είχαν διάθεση, έβγαλαν 30 ασίστ, έκαναν όμως και πολλά λάθη, αλλά γενικά η εικόνα μας ήταν πολύ καλή. Συγχαρητήρια στα παιδιά».

Για το πώς μπορεί κάποιος να προπονήσει μια ομάδα, γνωρίζοντας πως θα φύγει και αν τους πρότειναν να μείνουν:

«Μας ζητήθηκε από την ομάδα να βοηθήσουμε, σε μια δύσκολη εβδομάδα για το σύλλογο. Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε, πάντα με προσέγγιση στα δύο αυτά ματς, όπως είχαμε με τον Αργύρη, ετοιμάσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε την ομάδα. Το αν θα μείνουμε ή όχι, δεν το ξέρουμε».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.541 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πόσο δύσκολο ήταν να κρατήσετε την ομάδα αυτό το διάστημα με όσα συνέβησαν:

«Νομίζω τα παιδιά πέραν από εξαιρετικοί παίκτες, έχουν και ισχυρή προσωπικότητα. Το «χαστούκι» από τον Ολυμπιακό, έφερε αντίδραση. Όλοι κατάλαβαν, πως έπρεπε να δείξουμε διαφορετική εικόνα. Οι παίκτες μας αντέδρασαν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.