ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Στις τέσσερις διακοπές… η μία δώρο

Όταν οι νόμοι ισχύουν για όλους πλην ενός… Γράφει ο Ψυχίατρος.

Στις τέσσερις διακοπές… η μία δώρο

Οι διακοπές στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (τέσσερις στο σύνολο), θα έπρεπε να επισύρουν την οριστική του διακοπή, αλλά είπαμε, αυτά ισχύουν για τους άλλους, όχι για το σύνδεσμο φίλων Πειραιά.

Πολλοί δε, θα αναρωτηθούν, αν πρέπει να τιμωρηθεί η έδρα του Ολυμπιακού-το επόμενο εντός είναι με τον Παναθηναϊκό-μετά από τις τόσες διακοπές του αποψινού ντέρμπι. Θα σας πω εγώ φίλοι μου. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί αυτό.

Γιατί; Γιατί ως δια μαγείας ο διαιτητής δε θα καταγράψει τίποτα στο φύλο αγώνα, γιατί ο παρατηρητής δε θα είδε κάτι μεμπτό σε όλο αυτό, γιατί, γιατί, γιατί… το αιώνιο γιατί γίνονται όλα υπέρ του ενός και κατά των άλλων.

Ας μην κρυβόμαστε. Τίποτα δεν έχει αλλάξει ακόμα. Απολύτως τίποτα. Όσοι περίμεναν κάτι διαφορετικό, πλανώνται πλάνην οικτρά… Για τις κόκκινες και το off side θα μιλήσουν οι «ουδέτεροι»… όπως πάντα.

ΥΓ.: Από τον ΠΑΟΚ λένε πως ο Αρετόπουλος τους είπε πως αν ξαναγίνει διακοπή, θα το… τελειώσει οριστικά. Η συζήτηση αυτή, έγινε στην τρίτη διακοπή. Ε, η μία δώρο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE