ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: «Αυτός θα μας υποδείξει τι θα κάνουμε»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αφού καλωσόρισε τον Πασκουάλ, επεσήμανε ότι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού Superfoods θα υποδείξει αν θα γίνουν αλλαγές στην ομάδα.

Γιαννακόπουλος: «Αυτός θα μας υποδείξει τι θα κάνουμε»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν έχω να πω πολλά. Θέλουμε να καλωσορίσουμε τον Τσάβι Πασκουάλ για τα επόμενα 3 χρόνια. Συνήθως, αυτές οι παρουσιάσεις γίνονται το καλοκαίρι, αλλά γίνεται τώρα, για τους λόγους που ξέρετε. Για τα επόμενα τρία χρόνια θα είμαστε μαζί».

Για το αν σκέφτεται πως κάτι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα: «Δεν σκεφτόμαστε τίποτα μπροστά στον σύλλογο. Το ίδιο και τα τελευταία χρόνια. Και πέρυσι και φέτος έγιναν υπερβάσεις. Το ότι ήρθε ο Πασκουάλ δείχνει ότι θέλουμε να είμαστε στην κορυφή της Ευρώπης. Αν θα γίνουν αλλαγές θα το υποδείξει ο προπονητής και θα γίνουν στο μέτρο του δυνατού.

Η 30ετία που είμαστε στη κορυφή δείχνει ότι δεν χρειάζεται να γίνουν αλλαγές. Ακόμα και το 2012 κρατήσαμε το σύλλογο στο υψηλότερο σημείο, κάτι που δεν έχει κάνει κανείς.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.578 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καταφέραμε να κρατήσουμε τον ΠΑΟ ψηλά και θέλουμε να τον πάμε ψηλότερα. Θέλω να πω σε όσους μας παρακολουθούν και μας κρίνουν και να βλέπουν πρώτα πόσο δύσκολα είναι κάποια πράγματα και μετά να κρίνουν».

Για τον λόγο που οι Κυπελλούχοι Ελλάδας διάλεξαν τον Πασκουάλ: «Είναι τα αποτελέσματά του στην Μπαρτσελόνα, που είναι τεράστιος σύλλογος. Και εκεί υπάρχει το τρίπτυχο, διοίκηση, κόσμος, ομάδα και ίσως εδώ έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...