ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρέκας: «Θα διορθώσουμε τα λάθη και θα προχωρήσουμε»

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» Πέτρος Πρέκας αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό αλλά και στη συνέχεια.

Πρέκας: «Θα διορθώσουμε τα λάθη και θα προχωρήσουμε»

Αναλυτικά όσα είπε ο Πρέκας:

«Τις προηγούμενες εβδομάδες είχαμε κάποιες δικαιολογίες αφού είχαμε απώλειες και ήμασταν με λίγα άτομα. Για το ματς με τον Αθηναϊκό όμως δεν υπάρχουν. Παίξαμε πολύ μέτρια στην επίθεση και άσχημα στην άμυνα με αποτέλεσμα να κυνηγάμε το σκορ. Στο τέλος ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε να γυρίσει το ματς αλλά οι παίκτριες ήταν κουρασμένες. Θα δούμε τα λάθη μας να τα διορθώσουμε και θα προχωρήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...