ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30, NS1, PANATHINAIKOS24.GR)

Υποχρέωση η νίκη

Με μοναδικό στόχο να μειώσει εκ νέου στο -2 τη διαφορά από την κορυφή, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας τη Βέροια, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Υποχρέωση η νίκη

Οι πράσινοι ψάχνουν επιστροφή στις νίκες και άλλο αποτέλεσμα πλην αυτής δεν… υπάρχει για την ομάδα στο αποψινό ματς. Πόσο μάλλον μετά τη χθεσινή νίκη του ΟΣΦΠ επί του ΠΑΟΚ, με τα όσα, φυσικά, έγιναν στο Καραϊσκάκη.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν θα έχει για πρώτη φορά φέτος διαθέσιμους τους Ζέκα και Λεντέσμα, κάτι που τον υποχρεώνει να αλλάξει την ενδεκάδα και να παρατάξει ένα διαφορετικό δίδυμο κεντρικών χαφ.

Ο Κουτρουμπής θα προωθηθεί στη συγκεκριμένη θέση, κάτι που έχει συμβεί κι άλλες φορές, και θα έχει ως παρτενέρ του τον Λουντ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιταλός θα επαναφέρει το 4-2-3-1, καθώς μην ξεχνάμε ότι λείπει και ο Σάμπα.  Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, οι Μολέντο και Ιβανόφ, θα παίξουν στόπερ, έχοντας τους Χουλτ και έναν εκ των Κουλιμπαλί ή Μέστο στα άκρα.

Ιμπάρμπο και Γουακάσο θα βρίσκονται στις πτέρυγες και ο Βιγιαφάνιες θα κινείται ως ελεύθερος πίσω από τον Μπεργκ.  Η αποστολή αποτελείται από  19 παίκτες. Σε αυτήν βρίσκονται και ο Μπουμάλ με τον Ρέις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.